18 Temmuz, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Sokak Ortasında Kadını Darp Eden Silahlı Şahıs Yakalandı

Sokak Ortasında Kadını Darp Eden Silahlı Şahıs Yakalandı
Malatya Küçük Sanayi Sitesi’nde elinde silahla bir kadını darp eden ve kendisini durdurmaya çalışan esnafı ölümle tehdit eden şahıs, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kıskıvrak yakalandı.

Malatya’da Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana gelen olayda, bir şahsın sokak ortasında elindeki silahla bir kadına şiddet uygulaması çevredeki vatandaşlarda büyük infiale yol açtı. Güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıyan dehşet anlarında, saldırganın elindeki silahı bir an bile bırakmadığı görüldü.

ESNAFI SİLAHLA TEHDİT ETTİ

İddiaya göre, kadını darp eden şahıs, durumu görerek olaya müdahale etmek isteyen esnaf ve vatandaşları da elindeki silahla tehdit ederek uzaklaştırmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşların tüm risklere rağmen geri adım atmayarak araya girmesiyle genç kadın saldırganın elinden kurtarılarak güvenli bir bölgeye götürüldü.

POLİS SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine intikal eden emniyet güçleri, saldırganı suç aleti olan silahla birlikte etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Şiddet mağduru kadının yardımına koşan mahalle sakinleri yaşananlara tepki gösterirken, olayla ilgili emniyetteki işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Görgü tanıkları yaşanan arbedeyi anlatırken; "Şahıs elindeki silahla kadına vurmaya devam ediyordu, müdahale etmek istedik ancak hepimizi silahla tehdit etti," ifadelerini kullandı.

KAYNAK: MHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!