dore okulları
Malatya
06 Mayıs, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.61
  • EURO
    43.78
  • ALTIN
    4045.6
  • BIST
    9.168
  • BTC
    94584.048$

Sokak ortasında kurşun yağdırdı! 1 kişi öldü

Sokak ortasında kurşun yağdırdı! 1 kişi öldü
Malatya’da tartıştığı husumetlisi tarafından tabancayla vurulan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesi’nde meydana geldi.
Narin

İddiaya göre, aralarında husumet bulunan D.P. (68) ile S.K. (49) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, D.P.’nin tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan S.K. ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan S.K. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipler ruhsat bir adet tabanca bulurken, olay sonrası kaçan D.P.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!