Sokak sokak kar kürüyorlar!

Malatya'da dün başlayan yoğun kar yağışı köy yollarını kapatarak ulaşımı felç etti.
Malatya'da dün başlayan yoğun kar yağışı köy yollarını kapatarak ulaşımı felç etti. Vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, sokak sokak kar temizleme çalışması yaptıklarını söyledi.
HABER MERKEZİ- ÖZEL
Malatya'da başlayan şiddetli kar yağışı il merkezinde etkili olurken, çevre illerle bağlantıyı sağlayan Karayolları da yağıştan etkilendi. Pek çok köy yolunun da kapanmasına neden olan kar fırtınası sebebiyle mahalle yollarında kar temizleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Dün başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Kale Belediyesi ekiplerinin yol açma çalışmalarına başladığını anlatan Başkan Cemal Akdemir,
"Belediye olarak vatandaşlarımızın yaşam şartlarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden ilçe merkezindeki mahalleleri sokak sokak temizleyerek hemşehrilerimizin yaşam şartlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz" dedi. Başkan Akdemir, belediyenin karla mücadele ekibine çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.