Sokaklar Silahlardan Temizleniyor: Polisten Kaçak Silah Satıcılarına Şafak Baskını...

Malatya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince düzenlenen iki ayrı operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah, mühimmat ve kesici alet ele geçirilirken 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Malatya’da düzenlenen iki ayrı operasyonda ruhsatsız tabanca, tüfek, fişek ve kesici aletler ele geçirilirken, 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

ELE GEÇİRİLENLER...
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde ruhsatsız silah satışı yapan veya bulunduran şahıslara yönelik iki ayrı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 13 adet kesici alet, 453 adet fişek ile 1 adet senet ele geçirildi.

4 ŞÜPHELİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
Yapılan çalışmalar kapsamında 4 şüpheli şahıs hakkında, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda yasal işlem başlatıldı.
Yetkililer, il genelinde yasa dışı silah temini ve bulundurulmasına yönelik mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.