Son dönemlerin gözde sporu oldu

Son dönemlerde Malatya'da büyük ilgi gören o spor, artık antrenör adayları da yetiştirecek.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da modern pentatlon 1.kademe kursunun açılacağı ifade edildi. Son dönemlerde Malatya'da büyük ilgi gören modern pentatlon sporu, artık antrenör adayları da yetiştirecek.
İLGİLİLER KURSA KATILABİLİR
Milli takım Antrenörü Rüstem Pelit yaptığı açıklamada, modern pentatlon 1.kademe kursunun açılacak olmasından dolayı oldukça memnun olduğunu ifade etti.
Pelit, "Türkiye'nin tüm illerinden herkes katılabilir bu kursa. Modern pentatlon branşı olimpiyatlara girmiş bir spor dalı olarak önü çok açık olan bir branştır. Kurs 2-11 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
İstenen belgeler Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu sitesinde yayınlanmıştır. Malatya'da bu kursun açılmasında emeği büyük olan federasyon başkanımız Ramazan Arslantaş'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Elektrik Kesintisi 11 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- Malatya Hava Durumu 11 Eylül 2025: Gün Boyu Sıcaklıklar Saat Saat Açıklandı
- Malatya Namaz Vakitleri 11 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- Malatya’da 10 Eylül Vefat Listesi: 7 Kişi Hakkın Rahmetine Kavuştu
- İş Güvenliği Bu Mu? Kule Vinçle İndirilen İşçi Şoke Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.