Son hazırlık maçını kazandık

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor, Alanya kampında oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.
Alima Yeni Malatyaspor, Macaristan 1. Lig takımlarından Bescacana ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-0 kazandı. Sarı-kırmızılılar, kamp çalışmaları çerçevesinde, ikinci hazırlık maçını Bescacana takımıyla Manavgat Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Teknik Direktör İrfan Buz'un bütün oyunculara şans verdiği hazırlık karşılaşmasını sarı-kırmızılılar yeni transfer Azuka'nın golleriyle 2-0 kazandı.
Alima Yeni Malatyaspor, Macar rakibi karşısına kalede Ertaç, defansta Erkan, Kemal, Godoy, Ramazan, orta sahada Koçer, İrfan, Sedat, Azubuke, forvette ise Azuka ve Umut Nayir on biri ile çıktı.
Oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulunan Alima Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, futbolcularının sergilediği mücadeleden memnun olduklarını söyledi.
Alanya maçı öncesi takımdaki eksikleri görme adına bir hazırlık maçı oynadıklarını kaydeden Ravcı, “Artık lig haftasına girdik. Alanya maçı öncesi son durumumuzu görmek açısından bu maç önemliydi. Diğer hazırlık maçına göre Takımımız daha iyi mücadele etti. Özellikle yeni transferlerin performansı memnun edici düzeydeydi. Tabii ligin havası çok farklı biliyorsunuz. Biz Alanya maçına en iyi şekilde hazırlanıp, buradan galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hüseyin Söylemez Veda Etti! Eğitim-Bir-Sen’de Yeni Başkan Şahin Kartal Oldu!
- Malatya’da Bir Araya Gelen Partililer Bütçedeki Faiz Yükünü ve Ekonomi Politikalarını Hedef Aldı
- Vali Seddar Yavuz Malatya İçin İddialı Konuştu ve Hedefi Gösterdi
- Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Geçit Vermedi
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.