Son vedaya katılım yoğun oldu

Malatya futboluna 1970 yılından beri hizmet eden ve futbolseverlerde birçok anısı bulunan İnönü Stadı, düzenlenen iftar programıyla son kez kapılarını açtı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Derebeyleri Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği iftarla efsane stada veda edilirken, bu ana tanıklık etmek isteyenler de programa büyük ilgi gösterdi.
İNÖNÜ STADI SON MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
İnönü Stadı'na veda programına siyasi partilerin temsilcileri ve milletvekili adayları katıldı. Yoğun katılımın olduğu gecede, iftar programının ardından taraftarlar meşaleler ve sloganlar eşliğinde efsane stadyuma veda etti. Malatya Derebeyleri Taraftarlar Derneği Yöneticisi Murat Soysal, İnönü Stadı'na şanına yakışır bir veda programı düzenlediklerini söyleyerek, "1970'ten beri Malatya futboluna hizmet eden ve bizim için unutulmaz birçok anısı bulunan İnönü Stadı'na unutulmaz bir şekilde veda edelim istedik. Düzenlediğimiz bu iftar programıyla stat son kez Malatyalı futbolseverlere kapılarını açtı. Bugün burada her partiden, her görüşten isim var. Bu da bize orta değerlerimizin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Elektrik Kesintisi 11 Eylül 2025: İlçe İlçe, Mahalle Mahalle Saatler Belli Oldu
- Malatya Hava Durumu 11 Eylül 2025: Gün Boyu Sıcaklıklar Saat Saat Açıklandı
- Malatya Namaz Vakitleri 11 Eylül 2025: İmsak, Öğle, Akşam ve Yatsı Saatleri
- Malatya’da 10 Eylül Vefat Listesi: 7 Kişi Hakkın Rahmetine Kavuştu
- İş Güvenliği Bu Mu? Kule Vinçle İndirilen İşçi Şoke Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.