Sorunlar anketle tespit edilecek

Malatya İnönü Üniversitesi tarafından akademisyenler ve öğrenciler için uzaktan eğitimle ilgili anket yapılıyor. İnternet ortamında yapılan ankete verilecek cevaplar süreçteki sorunların tespit edilerek giderilmesi amacıyla kullanılacak.
HABER MERKEZİ-MALATYA
İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Bildiğiniz üzere küresel çapta yaşanan Covid-19 virüs salgını nedeniyle Yüksek Öğretim Kurulunun aldığı kararlar doğrultusunda 2020-2021 Güz yarıyılında üniversitemizin tüm örgün programlarında ALMS ortamında senkron (eş zamanlı) ve asenkron (eş zamansız), bikron olarak yürütülmek üzere Uzaktan Öğretime geçilmiştir. Bu anket çalışması uzaktan öğretim uygulamalarıyla ilgili siz değerli akademisyen ve öğrencilerimizin görüşlerini almak amacıyla geliştirilmiştir. Ankete vereceğiniz cevaplar süreçteki sorunların tespit edilerek giderilmesi amacıyla kullanılacaktır. Anketin hiçbir yerinde kimliğinizle ilgili bir bilgi sorulmamaktadır, dolayısıyla soruları tüm samimiyetinizle cevaplamanızı rica ederiz” denildi.
UZAKTAN EĞİTİMİN NABZI ANKET İLE ÖLÇÜLECEK
İnternet ortamında yapılan ankete verilecek cevaplar süreçteki sorunların tespit edilerek giderilmesi amacıyla kullanılacak. Anket ile ilgili ayrıntılı bilgi İnönü Üniversitesi web sitesinden öğrenilebilecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Hiçbir Şikayeti Olmayan Hasta Aile Hekimliğindeki Tarama Testiyle Kanseri Erken Evrede Yendi
- İnönü Üniversitesi ve Melekbaba Ortaokulu İş Birliğiyle Yürütülen Matematik Projesi Sona Erdi
- Darende Belediyesinden Enerji Yatırımı İle Aylık Yüz Bin Liralık Gelir Kapısı Aralandı
- Malatya Peş Peşe Yangınlar! Yetkililerden Vatandaşlara Uyarı Geldi
- Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç Su Tankerine Çarptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.