"Sosyal Medyada Veli Ağbaba'ya Sert Tepki: 'Malatya'yı Bırakın, Ne Yaptınız?'"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kaldı. Vatandaşların beklentileri dikkat çekti.
ELEŞTİRİ OKLARI VELİ AĞBABA'YI HEDEF ALDI
Malatya'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, sosyal medya platformlarında yoğun eleştirilere maruz kaldı. Bir vatandaş, Ağbaba'ya yönelik sert bir soruyla tepkisini dile getirdi.
VATANDAŞ: ÜLKEYE NE KATKINIZ OLDU?
Muhterem @veliagbaba, 3 dönemdir vekilsiniz. Şimdiye kadar Malatya için ne yaptınız ki bundan sonra yapacaksınız? Malatya'yı bırakın, bu kadar vekillik yaptınız, ülkeye ne katkınız oldu? Hep AKP'ye hizmet ettiniz.
VATANDAŞLARIN BEKLENTİLERİ ve ELEŞTİRİLERİ
Sosyal medya üzerinden yapılan bu sert soru, vatandaşların beklentilerini ve eleştirilerini yansıtıyor. Ağbaba'nın Malatya için ve ülke genelinde yapacağı çalışmalar merak konusu olmaya devam ediyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 1KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 1KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.