dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2330.7
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70852.57$

Soylu: Aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz


Soylu: Aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şubesi ve Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bahçesinde hasta ve hasta yakınlarına iftar yemeği verildi. Öte yandan Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şubesi ve Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bahçesinde hasta ve hasta yakınlarına iftar yemeği verildi. 

3000_28

YEMEĞE KATILANLAR

Yemeğe Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Avukat Umut Yalçın, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş katıldı.

"HASTA VE HASTA YAKINLARININ MUTLULUĞU BİZİ MUTLU EDİYOR"

Burada konuşan Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, hasta ve hasta yakınlarının mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini söyleyerek TÜMSİAD'a teşekkür etti. TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Murat Gümüş ise, bütün hastalara şifa dileyerek, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı. 

3001_13

KIZILAY'DAN RAMAZAN YARDIMI

 Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı. 
Dünyanın en büyük yardım kuruluşları arasında yer alan Türk Kızılayı bu Ramazan'da da mazlumlara ve mağdurlara umut oldu. Malatya'da da Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere hazırlanan yardım paketleri gönüllüler tarafından adreslerine ulaştırıldı. Yardım paketlerini alan aileler Kızılay'a duydukları minneti dile getirirken yetkililere teşekkür etti.

3002_10

 

"UMUT OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gönüllülerle birlikte Ramazan ayı boyunca kapı kapı dolaşarak yardım paketi dağıtan Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay'ın Ramazan'da birçok ailenin yüzünü güldürdüğünü ifade ederek, Türkiye ve dünyada umut olmaya devam edeceklerini belirtti. 

"AYNI SOFRADA BULUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Gıda paketlerinin yanı sıra Ramazan boyunca birçok insanla aynı iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu da yaşadıklarını kaydeden Soylu, Kızılay olarak ilk gün ki aşkla çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

3003_6

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!