Soylu: Duyarlı 6 bağışçıya ödül verildi

Türk Kızılayı Malatya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü tarafından, kan bağışı kampanyalarına katılan 6 bağışçıya madalya ve plaket verdi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Türk Kızılayı Malatya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü tarafından, kan bağışı kampanyalarına katılan 6 bağışçıya madalya ve plaket verdi.

"KAN BAĞIŞINDA BULUNMAYA DEVAM EDİN"
Fuzuli caddesinde bulunan kan merkezinde düzenlenen plaket töreninde konuşan Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu,” Kan bağışında Malatya çok duyarlı bu duyarlıkları halen devam ediyor. Şu an 17 bölge var bu 17 bölge arasında kan bağışı sıralamasında Malatya 1. sırada bundan dolayı gönüllü bağışçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Malatyalı vatandaşlara da ricam bu kan bağışına devam etsinler” dedi.

"KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇTIR"
Kızılay Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Serdal Ucuz, ise kan bağışçılarına teşekkür ederek, "Kan kaynağı insan olan başka hiçbir şekilde elde edilemeyen biyolojik bir madde. Hastalarımızın ihtiyacı olan kanı elde edeceğimiz tek yer bağışçılarımız bundan dolayı kan bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır diyoruz” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kontrolden Çıkan Otomobil Trambüs Direğine Çarparak Durabildi! İkisi Çocuk Dört Kişi Hastaneye Kaldırıldı
- İnönü Üniversitesi Sürdürülebilirlik Sıralamasında Tarihi Bir Düşüş Yaşadı
- Emekli Aile Hekimi Köyüne Dönerek Kayısıya Alternatif Üretim Başlattı
- Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Filosunu ve Binalarını Yeniledi
- Malatya'da Öfkelenen Vatandaşlar Yolu Trafiğe Kapatmak İsteyince Gerginlik Yaşandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.