Malatya
30 Temmuz, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    40.58
  • EURO
    46.55
  • ALTIN
    4307.9
  • BIST
    10.635
  • BTC
    117554.08$

Soylu: Sizin gibi LGBT çocuğu değiliz


Soylu: Sizin gibi LGBT çocuğu değiliz
İçişleri Bakanı Soylu, "Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, biz Ayet-el Kürsi'lerin çocuğuyuz. Bu milleti tanımıyorlar" dedi.

HABER MERKEZİ-ANKARA 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyonkarahisar'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Zafer Meydanı'nda düzenlenen 30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri ve Afyonkarahisar Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada vatandaşları selamladı.

Türkiye'nin geleceğini Avrupa'nın belirlemeyeceğini vurgulayan Soylu, "Vallahi millet belirleyecek, bu milletin bu yüce gönlü belirleyecek. Cenab-ı Allah'ın da izniyle inşallah Cumhurbaşkanımız balkon konuşmasına çıktığında Amerika'nın başkanı dahil dünyanın bütün liderleri sıraya girecekler." diye konuştu.

"BİZ SİZİN GİBİ LGBT ÇOCUĞU DEĞİLİZ, BİZ AYET-EL KÜRSİ'LERİN ÇOCUĞUYUZ

Bakan Soylu, Askerin, polisin operasyona Ayetel Kürsi okuyarak çıktığını vurgulayarak, şöyle konuştu: "Biz sizin gibi LGBT çocuğu değiliz, biz Ayet-el Kürsi'lerin çocuğuyuz. Bu milleti tanımıyorlar. Biraz önce Dumlupınar'dan geldik. Dumlupınar'da 19-20 yaşındaki çocukların bu ülke için babalarıyla beraber nasıl şehadete yürüdüklerine hep beraber şahit olduk. Onlar, bu ülkeyi kolay bir ülke zannediyorlar hiç endişe etmeyin, hiç merak etmeyin.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!