Sözümüz Söz, Çok Az Kaldı: Bakan Murat Kurum'dan Tarihi Vaat!
Bakan Murat Kurum, “Sözümüz söz, çok az kaldı” diyerek büyük bir coşku uyandırdı. Sinan Akçıl'ın şarkısıyla duygularına tercüman olduğunu belirten Bakan Kurum, “Birlikte başaracağız” diyerek yeni projelere olan inancını dile getirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı coşkulu açıklamada “Sözümüz söz, çok az kaldı” diyerek projelerine olan güvenini ve hızla ilerleyen çalışmaları duyurdu. Bakan Kurum, duygularına tercüman olan ünlü sanatçı Sinan Akçıl’a teşekkür etti ve yeni projeler için “Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
SİNAN AKÇIL’IN ŞARKISI DUYGULARA TERCÜMAN OLDU
Bakan Kurum, Sinan Akçıl'ın şarkısıyla ilgili olarak, "Duygularımıza tercüman olmuş. Teşekkür ediyorum," diyerek sanatçıyı övdü. Akçıl'ın şarkısı, Bakan Kurum’un hedeflerine olan inancını ve Türkiye’nin geleceğiyle ilgili umut dolu vizyonunu destekler nitelikte bir anlam taşıyor.
YENİ PROJELER VE BAŞARIYA İNANÇ
Bakan Kurum, yaptığı açıklamada Türkiye'nin geleceği için önemli projelere imza attıklarını vurguladı. “Birlikte başaracağız” diyerek halkı, kamu ve özel sektörün işbirliğiyle daha büyük adımlar atmaya davet etti. Kurum, kısa süre içinde vaat ettiği projelerin hayata geçeceği müjdesini verdi.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KURBANLIĞINIZ BAYRAMDAN ÖNCE ÖLDÜYSE PARASINI ÖDER MİSİNİZ? Kapora verdiniz ama hayvan öldü… Şimdi ne olacak?
- Alışveriş Tutkunlarına Garajda Şok Fırsatlar
- Tecde’de Bahçeye Uçan Otomobilde Can Pazarı!
- Burası Da Darende: Sebze Hali Gölden Hâllice Oldu
- Malatya’da Yağmur Değil, Yönetim Krizi Yağdı: Kent Göle Döndü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.