STK'lardan teröre ortak tepki

Son günlerde artan terör saldırılarına tepkiler sürüyor. Malatya'da bazı sivil toplum kuruluşları da ortak bir açıklama yaparak terör saldırılarını kınadıklarını açıkladılar.
Malatya Gazeteciler Cemiyetinde bir araya gelen Anadolu Ahi Evran Sanayici İşadamları Derneği, Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Derneği, Taştepe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile SOCAK-DER artan terör saldırısını kınadı.
STK'lar adına kınama metnini okuyan STK temsilcisi Mehmet Gürbüz, Türkiye topraklarında yüzyıllardır dış güçlerin oyunlar kurduğunu belirterek, "PKK ve onun dış uzantısı PYD ve YPG'li hainler müttefikleriniz bile artık sizleri kurtaramayacaktır. Bu millete yaptığınız hainliklerin hesabını vereceksiniz. Bizler STK'lar olarak bu necip milletimizin yanındayız. Devletimizin her zaman aldığı kararların yanındayız" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Darende’nin Yıllardır Beklediği Araç Muayene İstasyonu İçin Yer Belli Oldu
- Öğretmen Davayı Kazandı, Merkeze Döndü, 2 Ay Sonra Yeniden Gönderildi!
- Pütürge’de Elektrik Çilesi Büyüyor: Jeneratör Yetmedi, Evdeki Eşyalar da Zarar Gördü
- Malatya’da Aynı Gün İki Ayrı İntihar Girişimi Yaşandı
- MASKİ “Sıfır Hata” Dedi, Tevfik Temelli Caddesi’nde Başka Bir Tablo Ortaya Çıktı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.