dore okulları
Malatya
08 Mayıs, 2025, Perşembe
  • DOLAR
    38.61
  • EURO
    43.78
  • ALTIN
    4171.5
  • BIST
    9.075
  • BTC
    98772.371$

Su altında ceset aradılar, ama...


Su altında ceset aradılar, ama...
Akçadağ ilçesine bağlı Gölpınar Mahallesi’nde, alkol alarak göle serinlemek için giren bir şahıs ekipleri alarma geçirdi. Kayıp bilgisi alan ekipler, 2 saat boyunca ceset aradılar. Bölgede çalışma yapan ekipler, alkollü şahsı kıyıda bilinci açık bir şekilde buldu.
Narin

 

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde girdiği barajda kaybolduğu iddia edilen şahıs jandarma ekiplerini tarafından bulunarak hastaneye kaldırıldı.

2 SAAT SONRA BİLİNCİ AÇIK BİR ŞEKİLDE BULUNDU 

Olay, gece saatlerinde Akçadağ ilçesine bağlı Gölpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, alkol aldıktan sonra Sultansuyu Barajına girerek serinlemeye çalışan Harun K. ‘nın (36) kayıp olduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve su altı kurtarma ekipleri sevk edildi. Bölgede yaklaşık iki saat çalışma yapan ekipler Harun K. kıyıda bilinci açık bir şekilde buldu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen şahıs tedbir amaçlı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!