Malatya
29 Temmuz, 2025, Salı
  • DOLAR
    40.57
  • EURO
    47.05
  • ALTIN
    4331.0
  • BIST
    10.542
  • BTC
    118825.75$

Su kesintisi yapılacak


Su kesintisi yapılacak
Malatya’da bazı bölgelerde 21 Kasım günü kısmi içme suyu kesintisi uygulanacak.

HABER MERKEZİ-MALATYA 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, merkez ilçe Battalgazi Eskimalatya bölgesi Alibaba, Karababa ve Karahan içme suyu depoları isale hattı bağlantı çalışmaları nedeniyle 21 Kasım 2019 Perşembe Günü 06.00-18.00 saatleri arasında, aşağıda belirtilen mahallelerde 13 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

KESİNTİ YAPILACAK YERLER: 
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Alibaba, Karababa ve Karahan içme suyu depoları isale hattı bağlantı çalışmaları yapılacağı bildirildi.
Bu çalışmaların yapılabilmesi için, Alacakapı, Bahçelievler, Boran, Hasırcılar, Karabağlar, Karahan, Kemerköprü, Meydanbaşı, Toygar ve Yeni Mahallesi'nde, 21 Kasım 2019 Perşembe Günü 06.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak.
Abonelerin mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları istendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!