16 Haziran, 2026, Salı
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Şüpheli, polisi görünce el bombasını bahçeye attı


Şüpheli, polisi görünce el bombasını bahçeye attı
Mersin’in Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünce tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyonda 9 kişi yakalandı.
HABER MERKEZİ-MERSİN 

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet suçu işlediği belirlenen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.

ARALARINDA MALATYA'NIN DA BULUNDUĞU 9 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Alınan bilgiye göre, Tarsus merkezli Şanlıurfa, Şırnak, Balıkesir, Antalya, Kahramanmaraş ve Malatya'da 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerden emekli uzman çavuş olduğu iddia edilen bir kişi, evine yapılan operasyonda, polisi görünce evde sakladığı el yapımı el bombasını bahçeye attı.
Yapılan operasyonda 59 kredi kartı, 1 adet tüfek, 1 adet tabanca, 5 paket mermi, post makinası, gaz maskeleri ve el fenerleri ele geçirildi.
Gözaltına alınan 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!