Süresiz kadro dışı kaldı...

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu İskender Alın, yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakıldı.

Musa Sinan Yılmazer ve Yakup Alkan'ın kadro dışı cezalarının geçen hafta affedilmesinin ardından sarı-kırmızılı takımda şok bir kadro dışı kararı daha çıktı. Takımın forvet oyuncusu İskender Alın, başkan Adil Gevrek'in talimatıyla süresiz kadro dışı bırakıldı.
Kulüp tarafından İskender'e verilen kadro dışı cezasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, edinilen bilgiye göre İskender'in kulüpten 30 Ekim tarihi itibariyle alması gereken peşinatını alamadığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğu, bu gelişme üzerine yönetimin de tecrübeli futbolcuyu kadro dışı bıraktığı belirtiliyor.
Yeni Malatyaspor Kulübü'nde daha önce de Koray Şanlı, Vedat Budak, Musa Sinan Yılmazer ve Yakup Alkan kadro dışı bırakılmış, bu oyunculardan Musa Sinan ve Yakup affedilmişti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kocaeli’de Gol Yağmuru Malatya’yı Boğdu: Yeni Malatyaspor’un Dağılma Sezonuna Nokta Gibi Mağlubiyet
- Kurban Kesiminde Kuralsızlığa Ceza Yağacak
- Karaciğer Naklinde Uzmanların Rotası Malatya
- Elektrik Kesintisi Listesi Yayınlandı: İşte Mahalle Mahalle Detaylar
- Gece Vakti İlaca İhtiyaç Olanlara 24 Saat Açık Eczane Desteği
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.