Taha Özhan, Nakliyeciler Sitesi'nde

Özhan: Malatya'da nakliyat sektörü, taşıyıcı kolon görevi görüyor...
7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili adayı Taha Özhan, Nakliyeciler Sitesi'ni ve Dilek Mahallesi'ni ziyaret etti. Özhan, "Türkiye'de ulaşım sektörü hızla ilerliyor" dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili adayı Taha Özhan, destek ve dua istedi. Nakliyeciler Sitesi esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başbakan Başdanışmanı Taha Özhan, Türkiye'de ulaşım sektörünün hızla ilerlediğinin altını çizdi.
Özhan, “Türkiye'de ulaşım sektörü hızla ilerliyor. Bundan 20 yıl önce kamyon şoförlerimizin karşılarına çıkmayan yeni unsurlarla karşılaşıyorlar. Bir geçiş süresi yaşanıyor. Bunlara intibak etmek gerekiyor. Bu süre içerisinde ortaya çıkan tüm zayiatları telafi etmek bizim görevimiz. Bu sektör bizim can damarımız. 50 yıl önce tren taşımacılığında yapılması gerekenler akamete uğradığı için bundan sonrada kara taşımacılığı uzun yıllar can damarı olmaya devam edecek. Malatya bulunduğu konum itibariyle bir liman şehri değil ve limanlara çok yakında değil. Malatya'da bu anlamda nakliyat sektörü taşıyıcı kolon görevi görüyor. Malatya doğudan batıya geçişin göbek merkezinde bir il. Malatya'dan bin km güneye, bin km doğuya, bin km kuzeye, bin km kuzeydoğuya gittiğinizde farklı 6 ülkeye varmış oluyorsunuz. Dolayısıyla oradan akan hizmet ve malların Malatya'dan geçerek taşınması bu sektörün önemini bir kez daha karşımıza çıkarıyor.
AK Parti iktidarları döneminde ulaşım sektörüne çok büyük yatırımlar yapıldı. Sadece güzel karayollarımız olsun diye değil, malların güvenli taşıması da hedeflendi. Alt yapı bu kadar güzelleşirken, üst yapının oradaki hareketli unsur olan nakliye sektörünün iyileşmemesi düşünülemez. Sektörleri entegre olarak iyileştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Başbakan Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili adayı Taha Özhan, Nakliyeciler sitesi ziyareti sonrasında Dilek Mahallesi esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya geldi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İtfaiye Ekipleri Zamanla Yarıştı: Kentin Dört Bir Yanından Alevler Yükseldi
- Malatyalı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in Özel Kalem Müdürü Sadık Can Köksal Gözaltına Alındı
- Malatya'da Yılan Savar Muhtar Olarak Tanınan Ali Berktaş Metrelik İki Kara Yılanını Elleriyle Yakaladı
- Yeşilyurt'ta Yapımı Tamamlanan Hacı İbrahim Güngör Taziye Evi Hizmete Açıldı
- Öztürk: Malatya'daki Muhalefet Boşluğunu Bundan Sonra İYİ Parti Fazlasıyla Dolduracak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.