29 Temmuz, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    42.26
  • EURO
    49.07
  • ALTIN
    5726.6
  • BIST
    10.641
  • BTC
    103068.32$

Takibe Alınan Şüphelilerin İkametinden Kilolarca Uyuşturucu Çıktı

Takibe Alınan Şüphelilerin İkametinden Kilolarca Uyuşturucu Çıktı
Malatya'da narkotik polisinin fiziki takibi sonucu sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 2 kilo 263 gram metamfetamin ile çok sayıda silah ele geçirildi; olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına yönelik yürüttüğü teknik ve fiziki takip çalışmalarında önemli bir başarıya imza attı. Kent merkezinde belirlenen adreslere yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda uyuşturucu trafiğine engel olundu.

İKİ MAHALLEDE EŞ ZAMANLI ARAMA

Ekipler tarafından yürütülen titiz çalışmalar kapsamında, Fırat ve Hatunsuyu mahallelerinde önceden tespit edilen 2 farklı ikamet ile 2 şahıs üzerinde detaylı arama yapıldı. Yapılan incelemelerde, piyasaya sürülmeye hazır 2 kilo 263 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

SİLAHLAR VE HASSAS TERAZİLER ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik polisinin gerçekleştirdiği operasyonda sadece uyuşturucu madde değil, suç unsuru teşkil eden birçok materyal de bulundu. Aramalar neticesinde uyuşturucu maddenin yanı sıra; 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 3 adet hassas teraziye el konuldu.

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK

Olayla ilgili olarak 2 zanlı emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak hakkında yasal işlem başlatıldı. Yetkililer, Malatya genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadelenin tavizsiz ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

KAYNAK: MHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!