TanrıverdiÂ'nin de aday adayı olduğu iddia edildi!..

TanrıverdiÂ'nin de aday adayı olduğu iddia edildi
Pütürge'deki belediye başkan aday adaylığında yarış iyice kızışıyor. Mevcut aday adayları Hasan Avşar, Hasan Hüseyin Toktay, Mehmet Karaman, Mehmet Polat, Mehmet Karakaş, Mehmet Öner, Mikail Sülük ve Şaban Akdoğan'dan sonra Ali Tanrıverdi'nin de adı anılmaya başladı. Mevcut 8 adayın yanında Ali Tanrıverdi'nin de eklendiği iddiası Pütürge siyasetini bir hayli hareketlendirdi.
Halen Kayseri Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Ali Tanrıverdi'nin, Teluşağı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu biliyoruz. Mevcut görevi sebebiyle aday adayı olduğunu açıklamayı ileri bir tarihe ertelediği iddia edilen Ali Tanrıverdi'ye yakın çevrelerden edindiğimiz bilgiye göre kamu görevinden ayrılma ve aday adaylığını açıklama konusunda istişarelerde bulunduğu bildirildi.
Pütürge, Diyarbakır ile Malatya merkezde ilk ve orta öğrenimini tamamlayan ardından Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olan Ali Tanrıverdi, görev yaptığı yerlerde sevilen bir eğitimci olarak biliniyor. Ali Tanrıverdi, sırasıyla Bursa İl İmar Müdürlüğünde memurluk, Bitlis- Tatvan Karşıyaka ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ve aynı okulda ortaokul müdürlüğü, Siirt- Kurtalan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Batman- Hasankeyf İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Erzincan- İliç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ağrı -Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ağrı- Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kars- Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayseri- Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Malatya- Pütürge İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adıyaman- Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Evli ve dört çocuk babası olan Ali Tanrıverdi, Halen Yahyalı İlçe Milli Eğitim görevini yürütüyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- ÖSYM'ye Soru İptali Veya Çift Doğru Şık Çağrısı Yapan Dr. Mehmet Boztepe Kamuoyundaki Tartışmalara Dikkat Çekti
- CHP Malatya Örgütünde Yeni Dönemin Şifreleri Belli Oluyor
- Vali Seddar Yavuz Başkanlığındaki Toplantıda Konteyner İş Yerlerine Gönderilen Tahliye Tebligatları Tartışıldı
- Dilek Mahallesi Uğrak Caddesi'nde Çıkan Yangında Bir Ev ile Ekmek Damı Tamamen Kül Oldu
- Malatya'da Av Yasağını Delen 86 Kişiye Yarım Milyon Lirayı Aşan Ceza Kesildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.