dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2491.3
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62150$

Tarih yazan Malatya'ya teşekkür!


Tarih yazan Malatya'ya teşekkür!
16 Nisan referandumunda aktif çalışma ortaya koyan AK Parti Malatya İl Başkanlığı, sandıktan evet çıkmasından sonra teşekkür toplantısı düzenledi. Tarihi bir kararın verildiğine dikkat çeken teşkilat mensupları, seçimini evetten yana kullanan Malatya halkına teşekkür etti.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

Yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin onaylandığı 16 Nisan referandumundan evet çıktı. Sonuçlardan memnuniyet duyan AK Parti Malatya İl Başkanlığı, referandumunun ardından teşkilat üyelerine yönelik teşekkür toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, referandumda 'evet' çıktığını hatırlatarak, seçimlerde oy veren bütün vatandaşlara teşekkür etti.

TARİHİ ZAFER
Referandumdan evet çıkmasının memnuniyet verici olduğunu anlatan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Bu süreçte bütün teşkilatlarımız canla başla bir çalışma içerisine girdi ve bu çalışmaların da semeresi olarak Malatya 16 Nisan da çok büyük bir zafer kazandı" dedi.

ÇALIŞMALARIN KARŞILIĞI ALINDI
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, "Allah'a hamd olsun çok büyük bir çalışmanın sonucunda başarılı bir seçimi geride bıraktık. Allah bu milletten binlerce kez razı olsun. Bu millet her seçimde özgürlüklerden yana ve iyiliklerden yana iradesini ortaya koyuyor" ifadelerini kullandı.

HALK İRADESİNŞ ORTAYA KOYDU
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, çok önemli bir referandumu geride bıraktıklarını anlatarak, "İlk defa halkımız kendi iradesiyle bir anayasa yaptı. Bugüne kadar bu millete bazıları hep bir Anayasa dayatmıştı ama bu süreçte ilk defa halkın gönlüne göre bir Anayasa yapıldı. Ben bu vesile ile sandığa giden ve iradesini yansıtan bütün Malatyalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ZAFER KAZANILDI
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, AK Parti teşkilatlarının büyük bir gayret göstererek, seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, bütün vatandaşlara ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.
Referandumda 'evet' ile 'hayır' arasında 1.4 milyona yakın bir fark olduğunun altını çizen Şahin, Türk milletinin büyük bir zafer kazandığını söyledi.

Toplantıya AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt İlçe Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve teşkilat üyeleri katıldı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!