Taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Â'Hizmet için elimizi değil, gövdemizi dahi taşın altına koyduk.11 ilçemizde yapılanıp, şeflerin atamasını gerçekleştirdikÂ' dedi.
MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatya'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte, su ve kanalizasyon hizmetlerinin ilin en ücra köşesiyle dahi MASKİ'nin ilgileneceğini ifade ederek, hizmetlerin en iyi şekilde gitmesi için basın olarak her zaman yöneticilere yardımcı olacaklarını bildirdi.
MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ise, Malatya'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte MASKİ alanında gerçekleştirilen yapılanma hakkında bilgi aktardı. Hizmet için elimizi değil, gövdemizi dahi taşın altına koyduk” diyerek, “11 ilçemizde yapılanıp, şeflerin atamasını gerçekleştirdik.Su ve kanalizasyon alanında güzel hizmetler vermek için çaba göstereceğiz” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Diyanet-Sen Malatya Şubesinde Seçim Heyecanı Yaşandı! Mevcut Başkan Güven Tazeledi
- Hüseyin Söylemez Veda Etti! Eğitim-Bir-Sen’de Yeni Başkan Şahin Kartal Oldu!
- Malatya’da Bir Araya Gelen Partililer Bütçedeki Faiz Yükünü ve Ekonomi Politikalarını Hedef Aldı
- Vali Seddar Yavuz Malatya İçin İddialı Konuştu ve Hedefi Gösterdi
- Narkotik Ekipleri Zehir Tacirlerine Geçit Vermedi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.