dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.37
  • EURO
    34.98
  • ALTIN
    2325.9
  • BIST
    9072.35
  • BTC
    69952.79$

Taşkın: Yeni Anayasayı yapacağız


Taşkın: Yeni Anayasayı yapacağız
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, darbe ürünü anayasaların 7 Haziran Genel Seçiminin ardından yapılacak olan yeni anayasa ile ortadan kalkacağını söyledi.
Narin

Genel seçim çalışmalarını sürdüren Taşkın, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akçadağ Belediye Başkanı Kazgan, milletvekilliği genel seçim sürecine girildiğini vurgulayarak, "Bayram beyin gerek il yönetiminde gerekse ilçe yönetiminde hizmetleri vardır. Bayram beye çıkmış olduğu bu yolda hayırlı olsun diyorum. Bizlerin aday olacak arkadaşlardan tek bir isteğimiz var bu isteğimiz ise Akçadağ'ın sorunlarına sahip çıkmaktır. Bizler mikro milliyetçilik peşinde değiliz ama kimin Akçadağ'ın sorunların gerçek anlamda sahipleneceği bizler için çok önemli. Bayram bey bu anlamda, Akçadağ'a sahip çıkma bakımından Yeşilyurt'tan farklı bir ilçe olarak görmüyor. Bizler de Bayram beyi bu yakınlıkta göreceğiz" dedi.

"YENİ TÜRKİYE YENİ MALATYA YENİ AKÇADAĞ"
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Bayram Taşkın ise, Akçadağ Malatya siyasetinin nabzının attığı yer olduğu belirterek şöyle devam etti:
"Türkiye siyasetinin merkezi diyebileceğimiz bir ilçedir. Ali Başkanımız Malatyalıların saygı duyduğu bir bürokrattı, 30 Mart yerel seçimlerinde ise Akçadağ Belediye başkanı oldu. Milletvekilliği görevi bize verilir veya verilmez ama bizler gayretle mükellefiz. Bizlerle beraber yola çıkacak olan tüm arkadaşlarımız içinde Akçadağ ilçemizin yeri müstesna olacaktır. Bizler için Pütürge, Yeşilyurt neyse Akçadağ'da bizim için aynı değer ve önemdedir. Siyasette yaklaşık 20 yıla yakındır beraber terlediğimiz bir çok Akçadağlı arkadaşımız var. İnşallah bizler diyoruz ki yeni Akçadağ, Yeni Malatya, yeni Türkiye'mize bu seçimler uğur getirir" ifadelerini kullandı.

"ARTIK DARBE ÜRÜNÜ ANAYASALAR GERİDE KALACAKTIR"

Taşkın, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerin önemli bir seçim olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:
"Çözüm süreci, paralel yapı ile mücadele gibi büyük sorunlar var. Bugüne kadar milletimizin büyük teveccühüyle, 2015 yılı 7 Haziran'da oluşacak meclis aritmetiğinde 330'un üzerinde bir milletvekili sayısı ile bizim topluma vaat ettiğimiz yeni anayasayı milletimizin desteği ile toplumumuzla buluşturacağız. Artık darbe ürünü anayasalar geride kalacaktır. Halkın iradesinin yansıyacağı bir mecliste bu toplum hak etmiş olduğu anayasaya kavuşacaktır. Yeni anayasayla birlikte artık parlamenter sistemin hizmetlerin seri ve sağlıklı yürümesine engel teşkil ediyor. Yeni Türkiye'de Başkanlık sistemin hem güçler ayrılığının uygulanmasında, hizmetlerin seri ve pratik uygulanmasında daha faydalı olacaktır. İnşallah yeni anayasa ile birlikte başkanlık sistemi de halkımızın önüne gelecektir."

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!