TBMM Filistin İçin Olağanüstü Toplanacak

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi için TBMM'yi 15 Ağustos Perşembe günü olağanüstü toplantıya çağırdı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi için TBMM'yi 15 Ağustos Perşembe günü olağanüstü toplantıya çağırdı.
OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI ÇAĞRISI
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un imzasını taşıyan “olağanüstü toplantı çağrısı”nda şu ifadeler yer aldı:
“Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni; Filistin halkına ve davasına güçlü desteğimizi göstermek ve mazlum Filistin halkının sesinin dünyaya duyurulmasını sağlamak amacıyla Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi hususunda Anayasa’nın 93’üncü ve TBMM İçtüzüğünün 7’nci maddeleri gereğince 15 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 15:00’te olağanüstü toplantıya çağırıyorum. Sayın Milletvekillerinin belirtilen gün ve saatte Genel Kurul toplantısına katılmalarını rica ederim.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya YKS 2026 Sınavında 428 Derece İle Başarıya İmza Attı
- Atıl Araziler Yeşerdi! Nohut Hasadında Hedef 500 Ton
- Binlerce Personelin Katıldığı Kapsamlı Denetimlerde Yüzlerce Düzensiz Göçmen Yakalandı
- Rekoltesi 67 Bin Ton Olarak Açıklanan Kayısıda Üreticiler Düşük Fiyat Kıskacında Kaldı
- Sürücülere Kötü Haber! Bu Gece Yarısı Geliyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.