TBMM gündeminde bu hafta neler var?

TBMM'de bu hafta Plan ve Bütçe Komisyonu'nun çalışma hayatıyla ilgili bazı düzenlemeleri içeren kanun teklifini görüşmesi bekleniyor.
TBMM'de bu hafta Plan ve Bütçe Komisyonu'nun çalışma hayatıyla ilgili bazı düzenlemeleri içeren kanun teklifini görüşmesi bekleniyor.
SALI GÜNÜ YENİDEN BAŞLAYACAK
TBMM Genel Kurulu, çalışmalarına 16 Ocak Salı gününden itibaren devam edecek.
Bütçe görüşmelerinin tamamlanması ve ekonomiye ilişkin kanun teklifinin 27 Aralık 2023’te kabul edilmesinin ardından "toplanmama kararı" alan TBMM Genel Kurulu, haftalık çalışmasına 16 Ocak Salı günü yeniden başlayacak.
TBMM'nin resmi internet sitesinde yer alan gündeme göre mecliste, Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna (RTÜK) üye seçecek Genel Kurulun, ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerdeki görev süresinin uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresini görüşmesi planlanıyor.
Genel Kurulda bazı uluslararası sözleşmelere ilişkin kanun teklifleri de ele alınacak.
Salı ve çarşamba günleri ise Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin grup toplantıları yapılması bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Son Usta Havlu Atıyor! Çeyiz Kültürünün Unutulmaz Parçası Yorgancılık Yok Olma Noktasında
- Behçet Bakır’ın İsmi Gündemde! Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Neden Resmi Makamlara Gidiyor?
- Seçim Bitecek Köprü Gelecek Demişlerdi Ama Akçadağ ve Yazıhan Halkı Tohma Çayı'nı Halâ Yüzerek Geçiyor
- Meclis Üyeleri Mahallelerin Taleplerini ve İlçenin Geleceğini Bu Toplantıda Masaya Yatırdı
- MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Görevinden İstifa Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.