TCDD’den Büyük Restorasyon: 51 Demiryolu Bakım Müdürlüğü Köprü ve Menfezler Yenileniyor!

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi, Malatya’daki köprü ve menfezleri modernize etmek için kapsamlı bir bakım ve onarım projesi başlatıyor.
PROJE DETAYLARI:
Kapsamlı Onarım Çalışmaları Başlıyor
51 Demiryolu Bakım Müdürlüğü bölgesinde yer alan köprüler ve menfezler, yapısal güçlendirme ve estetik iyileştirmeler için geniş çapta bir bakım ve onarım sürecine tabi tutulacak. Çalışmalar, Diyarbakır, Batman ve Kurtalan bölgelerini kapsayacak.
ÇALIŞMA PROGRAMI:
Onarım Süreci ve Teknik Özellikler
Proje, 50.403,75 kg demir ve profil kullanımını içeriyor; ayrıca 9.300 adet çubuk ankraj ile yapısal destek sağlanacak. Çalışmaların 300 gün içinde tamamlanması planlanıyor.
YATIRIMIN ÖNEMİ:
Demiryolu Güvenliğine Katkı
Bu bakım ve onarım çalışmaları, bölgedeki demiryolu altyapısının güvenliğini ve dayanıklılığını artırarak, uzun vadede tren seferlerinin daha güvenli ve verimli hale gelmesini sağlayacak.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kurtulmuş Malatya’dan 86 Milyona Seslendi: “Kimse Bir Diğerinden Üstün Değildir”
- Malatya’da Eski Eşi Feride Kaya'yı Öldüren Sanık İlk Kez Hâkim Karşısına Çıktı!
- TBMM Başkanı Kurtulmuş Malatya’daki Tesislerin Açılışını Yaptı
- Malatyalı Emekli Korgeneral Salih Karataş Gündüzbey’de Defnedildi
- Dört Yıl Konteynerda Direndiler, Şimdi Yüksek Kiralarla Mücadele Ediyorlar!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.