Tekbaş: Eğitime hizmet etmek görevimizdir

22. Bölge Malatya Eczacılar Odası ile Malatya Neş’e Erberk İlk ve Ortaokulu arasında indirim anlaşması yapıldı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
22. Bölge Malatya Eczacılar Odası ile Malatya Neş'e Erberk İlk ve Ortaokulu arasında indirim anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşmaya göre Malatya'daki eczacıların birinci derece yakınları Malatya Özel Neş'e Erberk ilkokul ve ortaokul 1'inci ve 7'inci sınıflar için indirimli eğitim alabilecekler.
ECZACILAR ODASIYLA EĞİTİM ANLAŞMASI YAPILDI
Malatya Eczacılar Odası Başkanı Tahir Özelçi ve Eğitim Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Server Tekbaş'ın katıldığı imza töreninde anlaşmadan mutlu olduklarını belirten Tekbaş “Eğitime hizmet etmek hepimizin görevidir. Malatya'mızda bulunan diğer kurumlarla da benzeri anlaşmalar yapmış bulunmaktayız” şeklinde konuştu.
"EĞİTİM KALİTEMİZİ HER ÇOCUĞA ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Başka kurumlarla da anlaşmalarının bulunduklarını aktaran Tekbaş, “Eğitim kalitemizin ışığını her çocuğa ulaştırmaya çalışacağız. Eczacılar Odası Başkanı Sayın Özelçi'ye de destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Oda Başkanı Özelçi'de, Eczacılara yönelik yaptıkları protokol ile üyelerine destek olduklarını belirterek, okul yönetimine teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Balkondan Tırmanıp Dehşet Saçan Saldırgan Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
- Malatya'da 28 Ekim Çarşamba Günü Okul Tatil mi? Detayları Belli Oldu
- Koyunoğlu ve Zaviye Mahallelerinde Saatlerce Sular Kesilecek
- Battalgazi Belediyesi Bütçesi Oy Birliğiyle 5 Milyar 280 Milyon TL Olarak Kabul Edildi
- Fuzuli Caddesi'nden Sökülen Ağaçların Yüzde Sekseni Fidanlıkta Yeniden Yeşerdi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.