dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    34.74
  • ALTIN
    2489.0
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    63051.91$

Tekin: Kredimiz tükendi


Tekin: Kredimiz tükendi
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, puan kaybetme lükslerinin kalmadığını ifade ederek, 'Puan kaybetmeye tahammülümüz kalmadı. Kredimiz bitti' dedi.
Narin

Yeşiltepe Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Tekin, futbolcuların üzerinde 2 haftadır baskı olduğunu ve bu baskıyı atmak için çalıştıklarını söyledi.


Tecrübeli teknik adam, geride kalan 3 haftalık süreçte istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade ederek, "Ligde kendimize 3 haftalık bir hedef koymuştuk. 3'te 3 yaptıktan sonra, 3 maçlık bir periyot belirledik. Bu üç maçta en kötü en iyi 9 puanı hesaplamıştık. 3 maçta bugün 7 puan alsaydık bile güzel olurdu. En kötü hedeflediğimiz puanı aldık. Kilis'te 26 dakika maç ortadaydı. 26 dakikadan sonra bir penaltı kararı çıktı. Ama bu penaltı doğru bir karardı. Futbolcularımızda bu kararı karşı oyuna küskünlükleri oldu. Böyle hakeme karşı bir küskünlükleri oldu. Onun akabinde arka arkaya 2 hatadan daha 2 gol yedik. Bunları ilk defa yaşıyoruz. Bir hakemin kararına itiraz edip, hakeme küsüyorsunuz. İlk yarı 3-0 mağlup girdik. İkinci yarı bambaşka bir takım seyrettik. İki devrelik bir anlayışta olan bir takım görünümü sergiledik. Biz bu ikinci yarı sergilediğimiz oyunu, ilk yarı da sergileseydik gülen taraf biz olurduk. Futbolcularım keşke futbolcularım ilk yarı verilen hakem kararları altında ezilmesin" şeklinde konuştu.


"FUTBOLCULARIMIN ÜZERİNDE BİR ALGI OLUŞTU"
Tekin, çok basit goller yedikleri öz eleştirisini yaparak, futbolcularına da bu konuyla ilgili uyarılarda bulunduğunu dile getirdi.
Futbolcuların özellikle geride kalan 2 haftada konsantrasyon eksikliği yaşadığını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, "Geçen hafta da yine hakemin oyunu durdurmaması sonucu sahada konsantrasyon eksikliği yaşadık. Bu maçta da böyle oldu. Bu ligde karşılaştığımız şeyler. Buda futbolcularım kazanma hırsının yüksek olmasından dolayı kaynaklanıyor. Böyle olunca da faturası ağır oluyor. Çok basit goller yiyoruz. Her maç bir tecrübemi kazanılıyor? Hayır. 44 Malatyaspor'un tecrübe kazanma gibi bir durumu yok artık. Çıkıp sahaya galip gelmemiz gerekiyor. Futbolcularım üstünde bir algı oluştu. Hakemin yüzünden kazanamayacağız algısı. Kilis Belediyespor maçında da böyle oldu. Ama bunları aşacağız" diye konuştu.
 

"PUAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK"
Tekin, Pazar günü sahalarında Şanlıurfa ekibi Suruç Gençlik Spor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, çıkışa geçmek istediklerini belirtti.


Puan kaybetme lükslerinin olmadığını dile getiren Tekin, "Bu ligde hiç ummadığımız maç sonuçları alıyor. Herkes herkesi yenebiliyor. Bu ligde şampiyonluk mücadelesi sezon sonuna kadar devam eder. Bu hafta Suruç Gençlik Spor karşısında sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız. Böyle maçları kazanmak zorundayız. Bizim kaybedecek bir kredimiz kalmadı. Her şeye rağmen iç sahada puan kaybetme şansımız yok" dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!