dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63175.557$

TEMSİAD’da bayrak değişimi

TEMSİAD’da bayrak değişimi
Temizlik Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TEMSİAD) başkanlığına, Ahmet Turan Ağar seçildi. 
Narin

Temizlik Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (TEMSİAD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Ahmet Turan Ağar oldu. 

TEMSİAD seçimli olağan genel kurulu, İstanbul Pullman Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda önce çalışmalar, uygulamaya konulan sayısız proje ve faaliyetlere ilişkin bilgi verildi. Daha sonra üyeler, yönetim ve denetim kurullarını belirlemek üzere oy kullandı.

TEMSİAD başkanlığına Ahmet Turan Ağar, başkan yardımcılığına Bünyamin Demircan seçildi. Genel sekreterliğe Uğur Yılmaz, saymanlığa ise Murat Ürü getirildi. Dernekte uzun senelerdir birçok önemli görevler üstlenen Ağar’ın ekibinde Ahmet Orhan Bektaş, Murat Eren ve Yüksel Över de bulunuyor. 1979 Elazığ doğumlu Ağar, evli ve 3 çocuk babası.

TEMİZ BİR DÜNYA İÇİN ÜRETİYORLAR 

19 Ekim 2016 tarihinde ‘Temiz Bir Dünya İçin Üretiyoruz’ mottosuyla kurulan TEMSİAD’ı, başta halı yıkamacılar olmak üzere, endüstriyel temizlik sektörünün geneline ürün tedarik eden seçkin ve marka değeri yüksek onlarca firma oluşturuyor. Kimya, makine, fırça, yazılım, poşet, hurç, etiket, çamaşırhane, kuru temizleme ve oto temizleme gibi alt bileşenlerin öne çıktığı TEMSİAD’da ilkeli, dürüst ve ahlâklı ticaret benimseniyor. 

MERDİVEN ALTI ÜRETİME SON 

Etik değerleri gözeten iş insanlarını bir araya getiren TEMSİAD, dünyadaki gelişime ve değişime hızlı entegre olunmasını amaçlıyor. Sektörün çatı kuruluşu, üye şirketlerin global pazarlara açılmasına öncülük etmek için ilk günden bu yana radikal adımlar atıyor ve başarılı işlere imza koyuyor. Temizliğin, teknoloji ve bilim ışığında yürütülmesi gerektiği inancını taşıyan TEMSİAD, merdiven altı üretime dair toplumu bilinçlendirmeyi misyon ediniyor. 

SEKTÖRE STANDART GETİRECEĞİZ 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Turan Ağar, halı ve kilim yıkama meslek dalını belirli bir standarda oturtmak istediklerini söyledi. Üreticiler ve çalışma arkadaşlarına yönelik çeşitli eğitim programlarını hayata geçirdiklerini anlatan Ağar şunları kaydetti: “Ülkemizde irili ufaklı sayısız işletme mevcut. Binlerce kişiye ekmek kapısı olan iş kolumuzdaki sıkıntılar, paydaşları hem ekonomik hem saygınlık açısından çok zora sokuyordu. Hedefimiz, kalitesiz hizmet alımının önüne geçmek.”

MİLYONLARCA DOLAR İHRACAT 

İstihdama ve Türkiye ekonomisine üst düzeydeki katkılarına dikkati çeken TEMSİAD Başkanı, “Hijyeni barındıran bütün kategorilerde dev bir sektöre hitap ediyoruz. Vergisini düzenli ödeyen TEMSİAD üyeleri, farklı coğrafyalara ve dünyanın tüm ülkelerine milyonlarca dolarlık ihracat yapıyor, memlekete döviz kazandırıyor” ifadelerini kullandı. Katıldıkları uluslararası fuarlardan birini de her yıl derneklerinin ev sahipliğinde İstanbul’da geniş katılımla organize ettiklerini bildiren Ağar, kurumsallaşmayı planlayan firmaları TEMSİAD’a üye olmaya çağırdı.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!