Malatya
06 Ağustos, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    40.68
  • EURO
    46.95
  • ALTIN
    4402.7
  • BIST
    10.897
  • BTC
    114294.69$

Kullanılmayan binada dehşet!


Kullanılmayan binada dehşet!
Malatya’da kullanılmayan bir bina içerisinde silahla iki bacağından vurulan şahıs yaralandı. Vatandaşlardan yardım isteyen şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.Olay, saat 17.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi’nde meydana geldi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İddiaya göre, Ankara Caddesi üzerinde kullanılmayan bir binadan silahla vurulduğunu belirterek vatandaşlardan yardım isteyen şahsı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edilirken, iki bacağına da isabet aldığı belirlenen 37 yaşındaki Fatih E. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

TOPRAĞA GÖMÜLÜ TABANCA ve KÜREK BULUNDU 

Hastanede tedavi altına alınan şahıs polise verdiği ilk ifadesinde tanımadığı bir kişi tarafından tabancayla açılan ateş neticesinde yaralandığını belirttiği öğrenilirken, olay yerinde inceleme yapan ekipler toprağa gömülü bir adet tabanca ile kürek buldu.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!