TFF protesto edilecek

Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda oynadığı Fenerbahçe müsabakasında hakem Ali Şansalan’ın verdiği tartışmalı kararlara büyük tepki gösteren Yeni Malatyaspor’u, Malatyalı dernek ve STK’lar da yalnız bırakmayacak.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya çatısı altındaki dernek ve STK'ların yarın aynı saatte İstanbul, Ankara ve Malatya'da TFF önünde tepki bildirisi okuyacakları belirtildi.
MALATYASPOR İÇİN TEPKİLERİNİ GÖSTERECEKLER
Fenerbahçe müsabakasında Gökhan Töre ile Emre Belezoğlu arasındaki bir hava topu mücadelesinde gösterdiği sarı kartla futbol camiasının tepkisini çeken Ali Şansalan'ın hakemlik kariyerini bitirip düdük asması çağrısında bulunacağı bildirilen Malatyalı dernek ve STK'ların daha sonra ise tepki bildirisi okuyacakları ifade edildi. Malatya'da Derebeyleri Taraftarlar Derneği'nin yarın saat: 10.00'da Eski Belediye önünden otobüslerle Türkiye Futbol Federasyonu'na hareket edeceği, 11.00'de de tepki bildirisi okunacağı belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kendinle Kalmak mı, Kendinden Kaçmak mı?
- Malatya’da Güne 03.12’de Ezanla Başlanacak: 3 Temmuz 2025 Namaz Vakitleri Açıklandı
- Ruhsat Alamayanlara Son Şans Ağustos’ta Bitiyor
- Öğretmen Kızını Boğarak Öldüren Anneye Ağırlaştırılmış Müebbet İstendi!
- Malatya Yeşilyurt’ta 31 Aralık 2025’e Kadar Geçici Elektrik Aboneliği Başvurusu Zorunlu Hale Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.