Tır Alev Topuna Döndü: Sürücü Gözyaşlarına Boğuldu

Sivas’ın Gürün ilçesinde dinlenme tesisine park edilen bir tır sabah saatlerinde alevlere teslim oldu. Tırın sürücüsünün gözyaşları içerisindeki feryadı ise yürek burktu. İhbar üzerine olay yerine Gürün, Darende ve Malatya itfaiye ekipleri sevk edildi.
Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan bir dinlenme tesisinde sabaha karşı meydana gelen yangın yürekleri dağladı. Park halindeki bir tır bir anda alevlere teslim oldu.

SÜRÜCÜNÜN FERYADI YÜREK BURKTU
Tır sürücüsü M.D. (55), istirahat etmek için tırını dinlenme tesisine park etti. Sabah saatlerinde tırdan gelen yanık kokusunu fark etti. O esnada aniden başlayan yangında Scania marka tır tamamen alevlere teslim oldu. Gözyaşları içinde feryat eden sürücünün o anları çevredekileri de derinden etkiledi.

İTFAİYE 3 AYRIDAN SEVK EDİLDİ
Yangının büyümesi üzerine Gürün, Darende ve Malatya’dan itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin müdahalelerine rağmen tır tamamen kullanılamaz hale geldi. Söndürme çalışmaları uzun süre devam etti.

YANGIN KAMERAYA YANSIDI
Yangının başladığı anlar dinlenme tesisine ait güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
KAYNAK: İHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.