TOKİ Malatya Dahil 41 İlde Arsa Satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ, Türkiye genelinde 41 ilde bulunan 306 arsayı açık artırma yoluyla satışa sunuyor. Alıcılara yüzde 25 peşinatla 48 aya kadar vade imkânı sağlanırken, peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı da sunulacak.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 19-20 Haziran 2025 tarihlerinde Türkiye genelinde büyük bir açık artırma düzenlemeye hazırlanıyor. 41 ilde yer alan 306 arsa, uygun ödeme koşulları ve indirim avantajlarıyla satışa çıkarılıyor.
2 MİLYON 757 BİN METREKARE ARSA SATIŞTA
Toplam büyüklüğü 2 milyon 757 bin 7 metrekareyi bulan arsaların muhammen bedeli 13 milyar 730 milyon lirayı aşıyor. Satışa çıkarılacak arsalar arasında konut, ticaret, sanayi, sağlık, tarım, eğitim, turizm, sosyal tesis ve akaryakıt istasyonu gibi farklı kullanım alanlarına sahip parseller bulunuyor.
VADE İMKANI VE PEŞİN ÖDEMELERE İNDİRİM
Alıcılara iki ayrı ödeme seçeneği sunuluyor:
Yüzde 25 peşinatla 48 ay vade
Yüzde 40 peşinatla 36 ay vade
Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanacak. Bu fırsat, hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar için cazip bir seçenek oluşturuyor.
MALATYA DA DAHİL 41 İLDE SATIŞ
Arsalar Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya gibi birçok büyükşehirde yer alıyor. Malatya’daki yatırım fırsatları da dikkat çekiyor.
AÇIK ARTIRMA HEM YERİNDE HEM İNTERNETTE
Açık artırmalar, 19-20 Haziran 2025 tarihlerinde saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. Dileyenler, www.emlakmuzayede.com.tr adresi üzerinden çevrim içi teklif de verebilecek.
Detaylı bilgiye www.toki.gov.tr, www.emlakmuzayede.com.tr sitelerinden ya da 0212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşılabilecek. KAYNAK: TOKİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Pütürge’de Yeni Hayat Yükseliyor: 813 Konutluk Projede İlk Etap Tamamlandı
- Bir Genç Kız Hayatını Kaybetti, Karaciğeri Malatya’da Hayat Verdi!
- Yıldıztepe’de Beton Çilesi: Ceza Var, Dur Deyen Yok!
- SAĞLIKTA YENİ ROTAMIZ VENEZUELA: İKİ ÜLKE ARASINDA KRİTİK YUVARLAK MASA!
- Şantiye Değil, Savaş Alanı! Malatya’da İnşaat Kavgası Kanlı Bitti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.