Malatya
08 Eylül, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    41.29
  • EURO
    48.43
  • ALTIN
    4756.8
  • BIST
    10.729
  • BTC
    110658.87$

TOKİ’de Borcunu Kapatana Yüzde 25 İndirim Fırsatı Başlıyor!

TOKİ’de Borcunu Kapatana Yüzde 25 İndirim Fırsatı Başlıyor!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ borcunu peşin kapatmak isteyen vatandaşlara yüzde 25 indirim imkanı sağlayacaklarını açıkladı. Kampanya 22 Eylül-17 Ekim 2025 tarihleri arasında geçerli olacak ve 168 bin 198 hak sahibini kapsıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ borcunu tamamını veya belirli bir kısmını peşin ödemek isteyen hak sahiplerine yüzde 25 indirim fırsatı sunacaklarını açıkladı. Kampanya, 22 Eylül - 17 Ekim 2025 tarihleri arasında geçerli olacak.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI

Kampanyadan, satışları 2024 Haziran sonuna kadar tamamlanmış ve taksitleri aynı tarihte başlamış hak sahipleri yararlanabilecek. Kalan taksit sayısı 12 ve altında olanlar ise kampanyaya dahil edilmeyecek. Borcun tamamını kapatmak isteyenlere tam indirim uygulanırken, bakiyenin en az yüzde 25’ini ödeyenler kısmi indirimden faydalanabilecek.

168 BİN HAK SAHİBİ KAMPANYADAN YARARLANACAK

Kampanya kapsamında 168 bin 198 hak sahibi bulunuyor. Borcunu kapatmak isteyenler, sözleşme imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanarak da indirimden yararlanabilecek.

BAKAN KURUM’DAN MESAJ

Sosyal medya hesabından kampanyayı duyuran Bakan Kurum, “TOKİ ile ev sahibi olan vatandaşlarımıza güzel bir haberimiz var. Borcunun tamamını kapatmak isteyen vatandaşlarımıza yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlayacağız. Hayırlı olsun” dedi.

KAYNAK: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!