dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63637.997$

Toplu alışverişe 1.250 TL mutfak desteği geldi! Harcadıkça kazandıran gıda kampanyası tek sms ile…

Toplu alışverişe 1.250 TL mutfak desteği geldi! Harcadıkça kazandıran gıda kampanyası tek sms ile…
Akbank zor durumda olan vatandaşın imdadına yetişti. Online kanaldan resmi internet sitesi üzerinden paylaştığı duyuruya göre 1.250 TL hesaplara yatırılmaya başlandı. Şartları karşılayan vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı.
Narin

Akbank tarafından başlatılan bu yeni kampanya ile yapılan zamlara karşılık uygun fiyatlı ve indirimli alışveriş dönemi başlıyor. Ay sonunu getirmekte zorluk çekenler, bütçesel sıkıntı yaşayan vatandaşlar için sunulan ayrıcalıklı teklif sayesinde gıda alışveriş süreci ucuza gelecek. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden ya da mobil uygulama aracılığı ile müşteri hesabı oluşturması yeterli oluyor.

1.250 TL CHİP PARA KAZANDIRAN KAMPANYA NEDİR?

Akbank ilk kez Axess kredi kartı başvurusu yapacaklara özel indirimli alışveriş dönemini başladı. 1.000 TL bile üzeri her harcama için 250 TL toplamda 1.250 TL chip para kazandıracak. 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Axess kredi kartı sahibi olması gerekiyor.

1.250 TL CHİP PARA NASIL KAZANILIR?

Akbank'ın 1.250 TL'ye kadar indirim kazandıran kampanyasından yararlanmak isteyenler başvuruda bulunmalıdır. Akbank Mobil uygulama üzerinden ya da sms ile katılım sağlanabilir. Banka üzerinden kredi kartı sahibi olanlar 15 Haziran tarihine kadar yapılacak her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 250 TL, toplamda 1.250 TL chip para kazanacak.

AKBANK 1.250 TL CHİP PARA KAZAN KAMPANYA BAŞVURUSU!

Akbank Mobil uygulama üzerinden ilgili kampanyaya gelerek KATIL butonuna tıklamak yeterli oluyor. Sms ile cep telefonu üzerinden katılım sağlamak isteyenler mesaj kısmına KAZAN yazarak 4566'ya sms olarak gönderilmelidir. Akbank'ta kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden işlemin yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılacak ilk 1.000 TL'lik harcama üzerinden dikkate alınacaktır.

AKBANK 1.250 TL CHİP PARA KAZAN KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI!

Akbank'ın gıda alışverişine yönelik sunduğu bu kampanya ile kazanılan chip paralar işlem gerçekleştirildikten sonra beklemeye gerek kalmadan otomatik olarak hesaba aktarılır. İptal ya da iade işlemlerinde kazanılan çip paralar geri alınacaktır. Nakit çekim, otomatik fatura ödemesi ya da vergi ödeme işlemleri kampanya dahil edilmiyor.

Akbank'ın sunduğu harcadıkça kazandıran teklif Juzdan uygulaması, axess.com.tr internet adresi ya da banka ATM'lerine gelinecek başvuru sürecine yönelik detaylı bilgi alınabilir. Başvuru formunda kart talep edilirken dijital kullanıma açık hale getirilebilir. Akbank sunduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da durdurma hakkını saklı tutar.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!