dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2431.9
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64943.28$

Toplu taşıma harcamasına 30 TL indirim fırsatında son gün! Tek sms ile başvuran…

Toplu taşıma harcamasına 30 TL indirim fırsatında son gün! Tek sms ile başvuran…
Toplu taşıma kullanıcılarına bütçeye dost teklif o bankadan geldi. TEB internet sitesi üzerinden paylaştığı resmi duyuruya göre 31 Mart tarihinde sona erecek 30 TL indirim kampanyası devam ediyor…
Narin

Bankaların belirli dönemlerde vatandaşına özel sunmuş olduğu kampanyalar bütçeye ek destek fırsatı sunuyor. Son olarak TEB aracılığı ile duyurulan toplu taşıma ödemesine indirim kampanyası için sona gelindi. 31 Mayıs tarihinde sona erecek olan kampanyadan yararlanmak isteyenlerin belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor.

TOPLU TAŞIMAYA 30 TL İNDİRİM NASIL KAZANILIR?

Bankaların sunduğu indirim kampanyalarına farklı bir bakış açısı kazandıran TEB temassız toplu taşıma ödemelerine özel 30 TL indirim kazandırıyor. Kampanya dönemi devam ederken indirimden faydalanmak isteyenlerin mobil uygulama üzerinden ya da sms yolu ile başvuru yapması gerekiyor. Mobil ödeme yolu ile yapılacak harcamada temassız özellik aktif hale getirildiğinde ulaşımda indirim kazanılıyor. Yapılan her harcamada %30 toplamda ise 30 TL indirim geçerli oluyor. Kampanya dönemi boyunca her temassız işlem dahilinde en az 15 TL harcama yapılması gerekiyor.

ULAŞIMDA 30 TL İNDİRİM KAZANMA ŞARTLARI NELERDİR?

TEB temassız ulaşım harcamasına 30 TL indirim kampanyasından faydalanabilmek için CEPTETEB Mobil uygulaması cep telefonuna yüklenmelidir. Uygulama üzerinden kampanyaya tek tuşla katılım sağlanabilir. Ticari kart ya da banka kartı sahipleri bu faydadan yararlanamıyor.

Kampanya dönemi boyunca kazanılan tüm indirimler bir sonraki günü kart hareketlerine yansıtılıyor. Belirli illerde geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenler ile kampanya detayında yer alan illeri incelemek isteyenler teb.com.tr adresi üzerinden ilgili kampanyayı göz gezdirebilir.

30 TL ULAŞIM İNDİRİMİ İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

TEB ile ulaşımda 30 TL indirim kampanyasına sms ile başvurmak isteyenlerin cep telefonunun mesaj kısmına ULASIM yazarak 4616'ya kısa mesaj olarak göndermesi yeterli oluyor. İsteyenler mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilir. CEPTETEB Mobil uygulama içerisinde yer alan “Toplu taşıma harcamasına 30 TL indirim” kampanyasına tıklayarak online katılım sağlanabilir.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!