Toplu Taşımada Sınırsız Biniş Hakkı 65 Yaş Üstüne Geri Verildi

MOTAŞ, 65 yaş üstü kart sahiplerine getirilen 70 biniş sınırlamasını kaldırdı. Sınırsız biniş hakkından yararlanmak isteyen vatandaşların MOTAŞ Kart Danışma Merkezlerine başvurmaları gerekiyor. Yapılan bu düzenlemeyle, toplu taşımada 65 yaş üstü vatandaşların daha rahat ve engelsiz bir ulaşım sağlaması hedefleniyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ, 65 yaş üstü kartlara getirilen 70 biniş sınırlamasının kaldırıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, 65 yaş üstü vatandaşların sınırsız biniş hakkından yararlanabilmeleri için MOTAŞ Kart Danışma Merkezlerine başvurmaları gerektiği belirtildi.
AKTİF HALE GETİRMEK İÇİN:
Açıklamaya göre, 65 yaş üstü vatandaşların kartlarını güncellemeleri ve sınırsız biniş hakkını aktif hale getirebilmeleri için Kapalı Çarşı ve Maliye binası yanındaki MOTAŞ Kart Danışma Merkezlerine başvurmaları gerekiyor.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Osman Timurtaş Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığına Atandı
- Yavuz Bingöl'den Gelen Kötü Haber Sonrası Festivalde Sahne Alacak Yeni İsim Belli Oldu
- Buhara Bulvarı Üzerinde Üç Araç Birbirine Girdi! Yaralılar Var
- Malatya'nın Altın Değerindeki En İyi Kayısıları Dünya Sahnesine Çıkmak İçin Yarıştı
- LGS Türkiye Birincileri Başarılarının Sırrını Vali Seddar Yavuz'a Anlattı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.