TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN MİLLİ GÜREŞÇİ'NİN ANNESİNE ANLAMLI ZİYARET

Malatya güreş camiası, geçtiğimiz yıl trafik kazasında hayatını kaybeden milli güreşçi Cihat Filiz'in annesi Nezaket Filiz'i ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün Malatyalı milli güreşçisi Cihat Filiz, İstanbul'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, Güreş Antrenörü Mehmet Güzel ve güreş sporcuları, rahmetli Cihat Filiz'in annesi Nezaket Filiz'i ziyaret ederek, Anneler Günü'nü kutladı.
Ziyarette konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, trafik kazasında hayatını kaybeden milli güreşçi Cihat Filiz'in spora, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde başladığını kaydetti.
Milli sporcuların ailelerini düzenli olarak ziyaret edeceklerini dile getiren Dağdelen, "Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak il temsilcilerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımızla, Türk sporuna emeği geçen milli sporcularımızın annelerini evlerinde ziyaret ederek, onların gönüllerini, hatırlarını almak istiyoruz. Cihat Filiz kardeşimizi, milli takım kampından dönerken elim bir trafik kazasında kaybettik. Acımız büyük. Ama hayat devam ediyor. Annesi, bizimde annemizdir" dedi.
Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan ise, rahmetli Cihat Filiz'in annesinin Malatya güreş camiasındaki bütün sporcuların annesi olduğunu ifade ederek, "Cihat Filiz'e Allah'tan rahmet diliyoruz. hem beyefendi hem de başarılı bir güreşçiydi. Milli Takım Kampı'ndan bayram izni için ayrılmış ve geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Hepimiz tekrar Cihat kardeşimizi rahmetle anıyoruz" şeklinde konuştu.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Mehmet Güzel de, rahmetli Cihat Filiz'in öğrencisi olduğunu belirterek, "Cihat bizim evladımız gibiydi. Onu kaybettik ama asla unutmayacağız. Malatya'daki bütün güreşçiler, mutlaka Cihat Filiz'i bilecek ve hatırlayacak. Tüm güreşçilerimiz, Cihat'ın annesini anneleri olarak görüyorlar" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yeni Cami ve Şemsiye Sokak Ay Sonunda Açılıyor
- Büyükşehir Belediyesinin Üç Ayda 30 Milyon Lira Harcadığı İddiası Siyaset Gündemini Hareketlendirdi
- Cafana Mahallesi'ndeki Feci Kazada Ağır Yaralanan Adliye Çalışanının Hayati Tehlikesi Sürüyor
- Ağustosta Teslim Denilen Evler Hâlâ Boş: Hak Sahipleri Tepkili
- Darende’de Araç Tohma Çayı’na Devrildi: 78 Yaşındaki İsmail Şener Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.