Trafik tedbirleri alındı

Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri toplantısı yapıldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya'da, kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri konusunda toplantı yapıldı. Valilik binası 2 Nolu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, kış mevsiminde oluşan olumsuz hava koşulları nedeni ile meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek ve trafik güvenliğine yönelik diğer olumsuzluklarda dikkate alınarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla alınacak tedbirler görüşüldü.
ALINACAK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Karayolları 81. Şube Şefliği tarafından kış mevsimi ile ilgili alınması gereken önlemlerin katılımcılara anlatıldığı sunumun yapıldığı toplantıda, yerleşim yerlerinde alınacak trafik tedbirleri, yerleşim yeri dışında alınacak trafik tedbirleri, terminallerde alınacak trafik tedbirleri, denetimde görevli personel ve ekip araçları konuşularak değerlendirildi.
TOPLANTIYA KATILANLAR
Vali Aydın Baruş başkanlığındaki toplantıya, İlçe Kaymakamları, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin yetkilileri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Türker, İl Meteoroloji Müdürü Ali Göksu, Karayolları 81. Şube Şefi Erkan Erkmen, Fedaş-Aksa Müessese Müdürü Müjdat Çelik, Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Keskin ile Nakliyeciler Derneği yetkilileri katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kurban Bayramı Tatili k-Kaç Gün Olacak? Resmi Açıklama Yapıldı
- Battalgazi Mezarlıkları Bayrama Hazırlanıyor
- Bakan Kurum’dan Samimi Paylaşım: “Biz Anlaşmanın Bir Yolunu Hep Buluruz”
- Yetmiş Sekiz Kişinin Can Verdiği Hakimbey Apartmanı Davasında Şok Karar!
- Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu: Cezaevi Yolu Gözüktü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.