Trambüs alev alev!
İlk kez Malatya'da uygulanan Trambüs alev alev yandı
Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen trambüs, İnönü Üniversitesi içerisinde alev aldı. Yolcuların hızla tahliye edildiği trambüsteki yangın söndürülürken, olayda yaralanan olmadı.
Olay, saat 23.00 sıralarında İnönü Üniversitesi'nde meydana geldi. Üniversite ile şehir merkezi arasında sefer yapan trambüste elektrik halatının kopması sonucu aracın içerisinde bulunan tırafo patladı. Bu sırada Trabüs alev aldı. İçerisindeki yolcular kısa sürede tahliye edildi. Yangın itfaiye ekilerinin yoğun çabaları sonucu söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu.
Malatya Büyük Şehir Belediyesi tarafından kısa bir süre içerisinde sefere konulan trambüs, güvenli olmadığı ve çok yavaş olduğu için kamuoyu tarafından eleştiriliyordu. Malatya Büyük Şehir Belediyesi tambüs projesini 70 milyon liraya maal etmişti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- CHP Malatya’da Örgüt Mesajı: Siyasetin Merkezinde Artık Örgüt Olacak
- 15 Dönümlük Alana Millet Bahçesi ve Nikâh Salonu Geliyor
- Malatya’nın Tescilli Ürünleri Dünya Pazarına Hazırlanıyor
- Özsan Sanayi Sitesi’nde Dehşet: İbrahim K. Gözaltında, Reşit K. Yoğun Bakımda
- Akaryakıta Yeni Zam Mı Geliyor? Benzin Ve Motorin İçin Tarihler Belli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.