Malatya
22 Temmuz, 2025, Salı
  • DOLAR
    38.77
  • EURO
    43.89
  • ALTIN
    4143.5
  • BIST
    9.391
  • BTC
    102916.45$

Trambüs faciası ucuz atlatılmış!


Trambüs faciası ucuz atlatılmış!
Pazar günü akşam saatlerinde yanarak kullanılamaz hale gelen Trambüse (resmi adıyla troleybüs) 5 Mart 2015 tarihinde ilk ve ortaokul öğrencilerinin bindirildiği tespit edildi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile trambüs üreticisi firmanın yetkililerinin de katıldığı törende, 'insanlı test'! sürüşlerine başlandığı söylenen araçlara, 5 Mart 2015 tarihinde de ilk ve orta okul öğrencileri bindirilmişti. Öğrencilerin gezdirildiği araçlardan birinin de 4407 numaralı 44 AG 020 plakalı yanan trambüs olduğu görüldü. 

10 Mart günü 'insanlı testler' başladı denmesine rağmen, bir hafta öncesinde Kanuni İlkokulu ve 91000 Dev Öğrenci Ortaokulu öğrencilerinin bu araçlarla gezdirilmesi de eleştiri konusu oldu. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!