Transfer Konusunda Yoğun Mesai Harcanıyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni MalatyasporÂ'da, transfer komitesi dış transfer çalışmaları konusunda yoğun mesai harcıyor
Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da, transfer komitesi dış transfer çalışmaları konusunda yoğun mesai harcıyor.
İç transferi kısa sürede noktalamayı planlayan yönetim, dış transferde listesinde bulunan futbolcularla görüşmelere başladı. İç transferde şuana kadar sözleşmesi sona eren kaleci Vedat Kapurtu ve forvet oyuncusu Eren Görür ile anlaşan sarı kırmızılı yönetim, iskeleti büyük oranda koruyup, nokta transferler yapmayı planlıyor.
Transfer komitesinde yer alan Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, Basın Sözcüsü Enes Perçin ile Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca, dış transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Kocaeli Kartepe'de yapılacak olan ilk etap kamp çalışmalarına kadar dış transferi büyük ölçüde tamamlamak isteyen yönetim, bu konuda yoğun bir mesai harcıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Erman ILICAK: Mezun Olacak Çocuklarımız Yapay Zekayı Bir Fırsat Olarak Görecekler
- Bakan Tekin Malatya'da Gerçekleştirilen Kitap Kurtları Yarışıyor Lansmanında Öğrencilerle Buluştu
- Suç Gelirlerini Kripto ve Kuyumcularda Aklayan Şebekeye Darbe Vuruldu
- Alevi-Bektaşi Kültürü İçin 13 Modül Hazırlandı! Bakan Tekin Malatya'da Detayları Açıkladı
- Malatya Öğretmenevi Mayıs Ayında Tamamlanarak Hizmete Açılacak
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.