Transfere geç başladık ama kariyerli oyuncuları aldık

Yeni MalatyasporÂ'un ikinci başkanı İlhan Kavuk, Ofspor maçını kazanıp, lige iyi başlamak istediklerini söyledi.
Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Kavuk, yönetim olarak bazı sıkıntıları yüzde yüz atlattıklarını ifade etti.
Kavuk, takım olarak Ofspor maçına odaklandıklarını kaydederek, "İlk etapta yönetim olarak bazı sıkıntılar yaşadık. Ama şu geldiğimiz noktada yüzde yüz bu sıkıntılarımızı çözdük. Şuan her sıkıntımızı bitirmiş ve Ofspor maçına odaklandık. Yeni Malatyaspor'a sahada sahip çıkıp takımımızın başarısı için bütün sistemin birbirine kilitlenmesi lazım. Artık başka şeyleri bir kenarı bırakmak gerek" dedi.
Transferi noktalamadıklarını kaydeden Kavuk, "Transfere biraz geç başladık. Teknik direktör sorununu geç çözdük diye. Ama iyi transferlere imza attırdık. Hızlı yol aldık. Önemli olan hızlı yol alırken takıma faydalı transferler yapmaktı. Gördüğünüz kadarıyla takımımız iyi. Gerekli özveriyle çalışıyorlar. Transferde kariyerli futbolcular aldık. Biz gençlerdense tecrübeye önem verdik. İnşallah güzel saha sonuçları alırız" şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Akçadağ'da 57 Sulama Havuzu İçin Çalışmalar Başladı
- Eğitimci ve Siyasetçi Altuğ Gürkan Demir Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.