Tso'dan Emniyet Müdürü Uluayak'a Ziyaret...

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan TSO Başkanı Erkoç, “Biz iş dünyası olarak istikrarlı, huzurlu ve güvenli bir şehrin her zaman yatırımcı çekeceğini kanaatindeyiz. Malatya'da son yıllar da bu istikrarı ve güveni yakalayan illerin başında geliyor. Son yıllarda da ciddi yatırımlar almaya başladık. İnşallah bu görev süreniz içerisinde şehrin istikrarına, huzuruna ve güvenine vereceğiniz katkıyı fazlasıyla bekliyoruz” dedi.
Emniyet Müdürü Nuri Uluayak ise, “Geldiğim ilk günden beri bir tespitim oldu; Malatya ilinin huzurlu ve güvenli olduğu yönünde. Malatya halkı iline sahip çıkmış, ilinin gelişmesin özen göstermiş, birçok yönlerden bölge merkezi haline gelmiş. Bu huzur ve güven sayesinde oluyor. Bizde bunun devamı için elimizden geldiği kadar gayretimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Rönesans 11 Yıldır Dünyanın En Büyük 50 Müteahhidi Arasında
- Okul Başarısının Gizli Etkeni: Kahvaltıyı Atlayan Çocuklarda Dikkat ve Odaklanma Sorunu Yaşanabilir
- Bakan Yumaklı Duyurdu: Üretime 844,5 Milyon Liralık Hibe Desteği
- Malatya’da Kırtasiye Denetimleri Sıkılaştı: Binlerce Ürün İncelendi
- Çolak Ailesinin Acı Günü: Keziban Çolak Son Yolculuğuna Uğurlandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.