dore okulları
Malatya
22 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2506.3
  • BIST
    10895.25
  • BTC
    70033.93$

Tüfenkci: PKK'yı akladıklarının farkında değiller!


Tüfenkci: PKK'yı akladıklarının farkında değiller!
AK Parti Malatya Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongresi yapıldı. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, CHP'ye terör eleştirisi yapıp, 'Şehitler konusunda devleti ve Cumhurbaşkanımızı suçlayanlar PKK'yı akladıklarının farkında değiller' dedi.
Narin


HABER MERKEZİ-MALATYA
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Malatya Kadın Kolları 6. Olağan İl Kongresinde konuştu.

TÜFENKCİ, CHP'Yİ ELEŞTİRDİ
Tüfencki ana muhalefet partisi CHP'ye terör eleştirisinde bulunarak, "Şehitler konusunda devleti ve Cumhurbaşkanımızı suçlayanlar PKK'yı akladıklarının farkında değiller. 1 oy için onlarla işbirliği yapanlara bu millet Allah'ın izniyle hesap soracak" şeklinde konuştu.

P_19

"AK KADINLAR AYAK OYUNLARINDA OLMAZLAR"
AK Partili kadınların mazlum coğrafyalardaki annelerin gözyaşı olduğunu kaydeden Tüfenkci "AK kadınlar gözyaşı olurlar, dua olurlar ama asla ve asla ayak oyunlarında olmazlar. Ufak tefek hesap yaparak şu veya bu algı yapmanın içerisinde olamazlar. Milletle beraber yürürler, milletin derdiyle dertlenirler. Birileri AK Parti içinde ayak oyunları yaparak çekişmeler fitneler oluşturmaya çalışır ama bilsinler AK kadınlar olduğu müddetçe bu oyunlara asla ve asla gelmeyiz" ifadelerini kullandı.

R_14

"İSTİYORLAR Kİ, BU MİLLET DİZ ÇÖKSÜN"
Terör örgütü PKK'nın rehin tuttuğu 13 Türk vatandaşını şehit etmesiyle ilgili de konuşan Tüfenkci, ana muhalefet partisi CHP'ye terör eleştirisinde bulundu. Tüfenkci, "Terörle aralarına mesafe koyamayanlar, bir oy için işbirliği yapanlar utanmadan, sıkılmadan milletin gözünün içine baka baka devleti ve Cumhurbaşkanımızı suçluyorlar. Onlar bunu yaparak PKK'yı akladıklarının farkında değiller. 1 oy için onlarla işbirliği yapanlara bu millet Allah'ın izniyle hesap soracak. Dış güçlerin maşası olanlar istiyorlar ki bu millet diz çöksün, dokunulduğunda parçalansın ekonomik olarak çöksün istiyorlar ama bilmiyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde IMF'ı bu ülkeden kovan AK Partidir. Onlar bilmiyorlar ki mavi vatanı koruyan, Libya'da Suriye'de Irak'ta bu ülkenin hakkını koruyanlar var" diye konuştu.

V_7

"AYDINLIK YARINLARA IŞIK TUTUYORUZ"

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Malatya Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede yaptığı selamlama konuşmasında, “Konuşmama geçen hafta içerisinde Kuzey Irak'ın Gara bölgesinde hain terör örgütü PKK tarafından katledilen vatan evlatlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diyerek başlamak istiyorum. AK Partimizin kurulduğu günden bu yana şanla, şerefle ve sarsılmaz bir imanla ülkemize her alanda hizmet veren, alın teri döken, her koşulda tereddüt etmeden gayret gösteren başta Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere AK Partimizin bütün neferlerine ve hassaten Malatya İl Teşkilatımızda emeği geçen her bir dava arkadaşımıza sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Böyle bir ailenin ferdi olmaktan gurur duyduğumu da ifade etmek isterim. Değerli dava arkadaşlarım, bizler AK Parti Malatya teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımızın göstermiş olduğu 2023 vizyonu doğrultusunda çalışmalarımızı canla, başla sürdürüyoruz. Kadın olmanın vermiş olduğu bilinçle, bir yandan annelik vazifemizi yerine getirirken, bir yanda toplumun temel taşı olan aile mefhumunu ayakta tutup yüceltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm bunların yanında ise siyasetin öznesi olarak ülkemizin aydınlık yarınlarına ışık tutuyoruz. Bu hak davamızı halka hizmet noktasında durmadan usanmadan ve ekip ruhuyla daha ileriye götüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Y_9

"DESTANLARI YAZMAYA HEP BERABER DEVAM EDECEĞİZ"
AK Parti İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinin Malatya ve Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Gürkan yaptığı konuşmada, “Bugün yapılan kongre Han'ların Han'larının kongresidir. Kara Kuvvetlerinin Komutanı ve kurucusu Oğuz Kağan'a, Bizim Han'ımız sensin derler. Oğuz Kağan'da derki: Benim Hanımım da bu Yelin Kızı. Bu vesileyle Han'ların Han'larının kongresinin Malatya'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz Malatya'yı tarif ederken, İnsanlık medeniyetinin başladığı, Anadolu'yu Anayurt yapan Destan Şehri olarak tarif ediyoruz. Bu şehirde yaşamak bir vebaldir aynı zamanda bir vecahattir.
Görevimizi idrakinde yerine getirirsek o zaman şerefe nail oluruz. Ama görevimizi layıkıyla yerine getirmezsek bu vebalin içerisinde ezilir yok oluruz. Bu şehrin geçmişinde atalarımız medeniyet destanları yazdı. Bu şehrin geçmişinde Danişmend Gaziler, Battalgaziler, Hasan Gaziler, üçler, beşler, yediler kahramanlık destanları yazdılar. Yine bu şehrin geçmişinde Mevlanalar, Sadreddin Koneviler, İbni Arabiler, Abdulvahap Gaziler ve Niyazi Mısriler ilim irfan destanları yazdılar. Bizde AK Parti neferleri olarak hizmet destanları yazmaya hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Z_50

KAHTALI: BÜYÜK ŞAHLANIŞA VESİLE OLACAK 

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, “Kongre süreçlerimizi tamamladık. Her bitişi bir başlangıç olarak görüyor ve nihayete erdirdiğimiz kongrelerimizin büyük bir şahlanışa vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Bugün gerçekleştirilen AK Parti Malatya Kadın Kolları kongresi ile Malatya'da kongre sürecini tamamladıklarını ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da kongrelerin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirtti.
Gerçekleştirilen kongreler ile heyecan, coşku ve kutlu davaya olan inançlarını yenilediklerini ifade eden Kahtalı, “Malatyalı gençlerimizin, kadınlarımızın, dava arkadaşlarımızın enerjisi ile tazelendik. Allah hepsinden razı olsun. Birliğimizi ve beraberliğimizi daha çok perçinlediğimizin kongrelerimizin büyük şahlanışa vesile olmasını temenni ediyorum. Cumhurbaşkanımızın dile getirdiği üzere AK Parti, kendini yenileme kabiliyeti yüksek bir partidir. Her seçimde her kongrede kadrolarımızı sürekli yeni isimlerle, yeni seslerle, yeni nefeslerle tahkim ederek, yönümüzü geleceğe dönerek yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Z_51

"BÜYÜK TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDE DURAMAYACAKLAR"
Siyasette hizmet mücadelesinin bir bayrak yarışı olduğunu da vurgulayan Kahtalı, “Ben bu vesile ile teşkilatımızın her alanında sorumluluk üstlenmiş dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizler emeğinizle ve fedakârlığınızla çok önemli görevler ifa ettiniz, etmeye de devam ediyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.
AK Parti'nin, 11,5 milyon üyeyle Türkiye'nin en büyük siyasi partisi olduğunu dile getiren Milletvekili Kahtalı, şunları söyledi:
“Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın da her zaman söylediği gibi AK Parti'de önce millet, önce memleket diyen herkese yer vardır. AK Parti yıllardır bu düstur ile çok büyük hizmetlere imza atmıştır. Elhamdülillah artık gündemi belirlenen bir Türkiye yok, gündem belirleyen bir Türkiye var. Artık eğitimden sağlığa, adaletten güvenliğe, ulaşımdan tarıma kadar her alanda adeta çağ atlamış bir Türkiye var. Bugün geçmişle mukayese edilmeyecek kadar güçlü Türkiye var” ifadelerine yer verdi. “Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Kim ne derse dersin milletimizden aldığımız güçle durmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Heves sahiplerini bir kez daha hüsrana uğratacağız. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar büyük Türkiye'nin ve kutlu davamızın önünde duramayacaklar. Asıl yapacaklarımız daha ileridedir. Ülkemizi 2023 hedeflerine tamamen ulaştırmadan bize durmak, duraksamak, bir anı bile boşa geçirmek haramdır.”

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!