dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2301.7
  • BIST
    9075.66
  • BTC
    71302.75$

Tüfenkci: Teşviklerin sürmesi için girişimlerimiz başladı


Tüfenkci: Teşviklerin sürmesi için girişimlerimiz başladı
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinde yaptığı açıklamada 6’ıncı bölgeden 4’üncü bölgeye geçen Malatya’nın yeniden 6. Bölge teşviklerinden faydalanması için girişimlere başladıklarını söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA 

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sadıkoğlu, “Bu ziyaret bizim için anlamlı. 6. bölgeden 4'üncü bölgeye alındığımız bu günlerde Malatya'nın sanayi anlamında geriye gideceğinin bilincindeyiz. Bu konuları bu vesile ile istişare edeceğiz. Malatya'nın yeniden 6'ıncı bölge teşviklerine alınması adına girişimlerde bulunacağız” dedi.

"TEŞVİK KONUSUNU MASAYA YATIRACAĞIZ"
AK Parti İl Başkanı İhsan Koca'da, misafirperverliğinden dolayı Sadıkoğlu ve yönetimine teşekkür ederek Malatya sanayisi için büyük önem taşıyan teşvik konusunu masaya yatıracaklarını dile getirdi.

M_472

"SORUNLARI ÇÖZME ADINA GAYRET İÇİNDEYİZ"
AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise Sadıkoğlu ve yönetiminin göreve geldiklerinden bu yana iş dünyası için koşturduğunu ve sorunları çözme adına gayret içerisinde olduklarını belirterek teşekkür etti.
Malatya'nın Türkiye için önemli bir şehir olduğunu ifade eden Tüfenkci, AK Parti hükümetleri döneminde Malatya'nın ciddi yatırımlar aldığını söyledi. Malatya'nın her alanda 3-4 kat büyüdüğünü dile getiren Tüfenkci, 2015 yılından itibaren Malatya'nın 6. bölge teşvikleri kapsamına alınması ile birçok yatırımın kente kazandırıldığını ifade etti. Malatya'nın sanayisinin artık güçlü bir hale geldiğini dile getiren Tüfenkci, organize sanayi bölgesinde alt yapının da güçlendirilmesi ile yatırımların da artacağını belirtti.

O_331

"MUTLAKA UZATILMASI LAZIM"
Malatya için kayısının önemine de değinen Tüfenkci, bu kapsamda yapılan yatırımlar ile de Malatya'nın ticaretinin gelişmesi noktasında farklı bir noktaya gittiğini gördüklerini söyledi. Son yapılan teşvik düzenlemesi ile Malatya'nın 4. Bölge teşviklerine geçtiğini anımsatan Tüfenkci, “Bu yılın sonuna kadar Malatya'nın fonksiyonunu değiştirmeyecek ama bunun mutlaka uzatılması lazım. Girişimlerimizi başlattık, vekillerimizle, sivil toplum kuruluşları ile odalarımızla adımlarımızı hep birlikte atacağız. Malatya'nın bu sanayi hamlesinin akamete uğramaması, yarıda kalmaması gerekir.” diye konuştu.
Malatya'nın son dönemlerde kamu yatırımlarında önemli projeleri aldığını da belirten Tüfenkci, “Birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum” dedi.

"MALATYA'YI FARKLI NOKTALARA GETİREBİLİRİZ"
Malatya'nın Ocak ayında yaşanan Sivrice depremi sonrası hızlı bir toparlanma sürecine girdiğini de dile getiren Milletvekili Tüfenkci, “Cumhurbaşkanımızın, hükümetinin ortaya koyduğu irade ile başarılı bir sınav verdik. Salgın sürecinde de yine aynı şekilde başarılı bir sınav verdik. Esnafımıza sağlanan kredilerle, KOBİ'lere sağlanan kredilerle esnafın ayakta durmasını ve bu süreci bir nebze olsun rahat geçirmesine verilesi oldu. Bizler el ele verirsek ortak akıl ile çalışırsak Malatya'yı farklı noktalara getirebiliriz” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!