dore okulları
Malatya
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66986.091$

Tüfenkçi ve ekibi neyin peşinde?


Tüfenkçi ve ekibi neyin peşinde?
Narin
 
Öyle bir il başkanı ve bir teşkilat düşünün ki, her söylenene inanır duruma gelmiş. Ya da inanıyormuş gibi yapıyor.
Geçtiğimiz günlerde Numan Kurtulmuş'tan icazet aldığını iddia eden Ali Bakan'ın iddiasının asılsız olduğuyla ilgili bir haber yayınlamıştık. Yaptığımız araştırmalar sonucunda Ak Parti Malatya Teşkilatı'nın Ali Bakan'la birlikte gezi programı bile yaptığını öğrendik. Teşkilatçılık adına skandal olabilecek bu çalışma son bir ay içinde yapılmış. Ak Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'nin de dahil olduğu bu gezi programları teşkilat adına büyük bir hata olarak önümüzde duruyor.
 
HANGİ TEŞKİLATÇILIK ANLAYIŞIYLA AÇIKLANABİLİR?
Bir parti teşkilatını bir aday adayının keyfine göre kullandırmak hangi teşkilatçılık anlayışıyla izah edilebilir? Böyle bir şey hem teşkilat üyelerine hem de ülkeyi yöneten iktidar partisi yöneticilerine yapılan büyük ayıptır.
Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un adını kullanan bir insanın bu kadar çok el üstünde tutulması, partinin büyükşehir belediye başkanı adayı gibi muamele görmesi hiç bir şekilde izah edilemez.
 
HESABI SORULACAKTIR
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'daki temsilcisi olan Bülent Tüfençki böyle bir hatanın hesabını nasıl verecek? Bu olay bize ulaştığına göre Başbakan'a da bildirilmiştir. Bunun hesabı belki önümüzdeki seçim düşünülerek ertelenebilir ama en kısa sürede sorulacaktır.
 
TÜFENKÇİ İLE BAKAN, ANKARA YOLLARINDA
Gezi programlarını da koyun bir tarafa İl Başkanı Bülent Tüfenkçi yanına Ali Bakan'ı da alarak Ankara ziyaretlerinde de bulunmuş. Evet yanlış okumadınız. İl Başkanı ve sözde Numan Kurtulmuş icazetli Ali Bakan Ankara'da bazı ziyaretlerde bulunmuş. Yaklaşık 15 gün önce gerçekleşen bu seyahat, hangi amaçla organize edilmiştir?
Siyaset arenasında bulunan hemen herkesin gönlündeki bir makama aday adayı olan insanlara eşit mesafede durması gereken teşkilatın böyle bir ayak oyununa alet ediliyor olması tek kelimeyle skandaldır. Kamuoyunun ve teşkilat mensuplarının kafasının bulanmasına sebep olan bu olaylar zincirinin daha nerelere vardığını ise araştırmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz.
 
ADAY ADAYLARINA VE HALKIN İRADESİNE BÜYÜK SAYGISIZLIK
Bu konuyla ilgili olarak, milletvekilleri veya parti yetkilelerinden acilen açıklama bekliyoruz. Eğer bu açıklama gelmezse, aday adaylarına, halkın iradesine ve Ak Parti'ye büyük bir saygısızlık ve ihanet edilmiş olacaktır.
elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!