Turgut Özal Bulvarı'nda Korkutan Kaza: Otomobil Ters Dönüp Refüje Çıktı

Malatya Turgut Özal Bulvarı Hava Lojmanları kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araçlardan biri ters dönerek refüje çıktı. Kazada 5 kişi yaralanırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Malatya'nın en işlek güzergahlarından biri olan Turgut Özal Bulvarı'nda sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Hava Lojmanları kavşağında iki otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralanırken, araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.
ARAÇLARDAN BİRİ TERS DÖNDÜ
Edinilen bilgilere göre, S.A. idaresindeki 34 TG 7111 plaka sayılı otomobil ile T.Y. yönetimindeki 06 FY 9351 plaka sayılı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolünü kaybeden 06 FY 9351 plakalı otomobil, ters dönerek refüje çıktı.
5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
Kazada; araç sürücüsü T.Y. ile aynı otomobilde yolcu olarak bulunan Z.S., R.S., Z.S. ve M.E.Y. isimli şahıslar yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edilen yaralıların, yapılan kontrollerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
TRAFİKTE AKSAMALAR YAŞANDI
Kaza sonrası bölgede trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, ters dönen aracın kaldırılması için çalışma başlatıldı. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili geniş çaplı bir tahkikat başlattı.
KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Ercan Görevinden İstifa Etti
- Malatya Elazığ Karayolunda Kontrolden Çıkan Araç Savrularak Yan Yattı
- Malatya'da Üç Mahallede Sandıklar Kuruldu! Ara Seçimlerin Kazananları Belli Oldu
- Malatya'da Av Yasağına Uymayan Kaçak Avcılara Ceza Yağdı
- Malatya Büyükşehir Belediye Spor Sahasında Kritik Galibiyete İmza Attı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.