Turgut Özal Mahallesi'nde 176 Konut ve 14 İş Yerinin Anahtarları Teslim Edildi

AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçirilen Yeşil Yaşam Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin anahtar teslim törenine katılarak, hak sahiplerine yeni yuvalarının hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Yeşilyurt Belediyesi tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Yeşil Yaşam Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Toplam 176 konut ve 14 iş yerinden oluşan projenin teslim töreninde konuşan İl Başkanı Bakan, kentin imar ve ihyasına yönelik yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekti.
"MALATYA’MIZIN HER KÖŞESİNDE GELECEĞİ İNŞA ETMEYE DEVAM EDİYORUZ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu doğrultusunda hizmet üretmeyi sürdürdüklerini belirten AK Parti İl Başkanı Ali Bakan, törende yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda; AK belediyecilik anlayışıyla Malatya’mızın her köşesinde eser üretmeye, hizmet etmeye ve geleceği inşa etmeye devam ediyoruz."
"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Projenin hayata geçirilmesinde emeği olan yerel yöneticilere ve kurumlara teşekkür eden İl Başkanı Bakan, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: "Yeşilyurt Belediyemiz tarafından Turgut Özal Mahallemizde hayata geçirilen Yeşil Yaşam Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni’ne katıldık. 176 konut ve 14 iş yerinden oluşan bu kıymetli projeye öncülük eden Yeşilyurt Belediye Başkanımız Prof. Dr. İlhan Geçit’e, projeye katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlara, yüklenici firmalara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim yeni yuvalarında oturacak hemşehrilerimize huzur, sağlık ve mutluluk nasip eylesin. Yeşilyurt’umuza ve Malatya’mıza hayırlı olsun."
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Turgut Özal Mahallesi'nde 176 Konut ve 14 İş Yerinin Anahtarları Teslim Edildi
- Sefer Halindeki Otobüste Yolcu Fenalaştı: Güzergahını Değiştiren Şoför Zamana Karşı Yarıştı
- Yatırım Yapacak Kobiler Dikkat: Otuz Altı Ay Vadeli Destek Başvuruları Başladı
- Malatya ve Adıyaman Depremleri İçin Korkutan Hücre Uyarısı Geldi
- Emniyet ve Jandarmadan Sıkı Denetim: Bir Haftada 582 Araç Trafikten Men Edildi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.